- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar,bir kaç gündür olumsuzlama yapıyorum,dün gece bi rüya gördüm;rüyamda yanımda bi arkadaşım var arabadan inmişiz ve bahçeli bi evin bahçe kapısında okul arkadaşımız olan başka bi kız var.Maddi durumlarımız oldukca iyi çünkü arabada şoför bekliyor.(Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi
Bahçeli ev okul ark. evi,kız oldukca kısa boylu(bize göre)ve dişlerinde fln problemler var,ve kız bize karşı öyle öfkeli ki siz benimle dalga geçtiniz üzüldüm fln gibi şeyler söylüyor ve ben de diyorum ki ben asla seninle dalga geçmedim,yapmam öyle bişey,kız bana beddua etti sen de ya da siz de hiç mutlu olamayın gibi çok üzüldüm haketmiyorum bunu bana neden söyledi diye.Uyandım ve hala etkisindeyim.Gece uyumadan önce 'bilinçaltım lütfen bana güvensizlik v.s duygularımın neden kaynaklandıgını göster ve sabah hatırlamama yardım et' deyip uyumustum.Az önce olumsuzlamalarımı yaparken birden aklıma geldi (normalde hiç kimseyle dalga geçme gibi bi huyum yoktur) ve ben bu kızla dalga mı geçtim?Ben bu kızla dalga geçtim diye 2-3 kez tekrar edince ağlamaya başladım.Sizce bu nedir ?Ve ne yapmalıyım arkadaşlar?AF mı dilemeliyim?