- Reaksiyon puanı
- 0
İyi geceler ben yaptığım hiç birşeyden iyi kötü bir tat alamıyorum beynimdeki düşüncelere odaklanmış durumdayım bakıyorum fakat anlamsız bakıyorum neye baktıgımı niçin baktığımı bende bilmiyorum aynı şekilde işitme dokunma tatma durumlarıda böyle sürekli düşüncelere odaklanmış durumdayım düşünceler hem olumlu hem olumsuz kaos içindeki beynim ve ağırlaşmış başımdan ve düşüncelerden başka bir şeye odaklanamıyorum kafamdan aşağısını hissetmiyorum desem yeridir bedenimin ve aklımın kontrolü bende değil gibi robotlaşmış gibiyim üzülemiyorum sevinemiyorum
Fakat ben bedenimi kontrol etmek bir şeyi yapınca gerçekten yapmak yani neye baktığımın neyi işittiğimin neyi tattığımın farkında olmak istiyorum sadece kafamı beynimi değil tüm bedenimi hissetmek rahatlayıp bütün olmak istiyorum kafama beynime ve kafamın içindeki saçmasapan düşüncelere odaklanmamak istiyorum kafam rahat ve hafif beynim dingin ve sakin olsun vucudum rahat ve gevşek olsun hayatın tadını alıyım istiyorum
Fakat ben bedenimi kontrol etmek bir şeyi yapınca gerçekten yapmak yani neye baktığımın neyi işittiğimin neyi tattığımın farkında olmak istiyorum sadece kafamı beynimi değil tüm bedenimi hissetmek rahatlayıp bütün olmak istiyorum kafama beynime ve kafamın içindeki saçmasapan düşüncelere odaklanmamak istiyorum kafam rahat ve hafif beynim dingin ve sakin olsun vucudum rahat ve gevşek olsun hayatın tadını alıyım istiyorum