robbie fowler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 5 sene sonra döndüğü anfield road'da, liverpool'un en ateşli taraftarlarının bulunduğu ünlü the kop tribününde açılan god, welcome back to heaven pankartını görüp de duygulanmamak imkansızdır.

herşeyiyle bir fenomendir. 1994-97 arasında üç sezon üstüste 30 golü geçmiştir. bir arsenal naçında 4 dakika 33 saniye içinde hat-trick yaparak tarihe geçmiştir. kovulan liverpoollu liman işçilerine verdiği destekle merseyside'daki tanrısal statüsünü perçinlemiştir. gene bir arsenal maçında, arsenal kalecisi david seaman fowler'ın ayağındaki topa müdahele etmiş, fowler da pozisyon icabı dengesini kaybederek düşmüştür. fakat hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirir. fowler hakemin yanına giderek naptın hocam, ben kendim düştüm dese de artık penaltı verilmiştir. fowler topun başına geçer ve topu seaman'a nişanlar. ama seaman danası topu sektirir, ve jason mcateer yavşağı da golü atar. kariyeri boyunca ingiliz gazetelerinin magazin sayfalarından inmemiş, ve sürekli alemci futbolcu olarak anılmıştır. liverpool taraftarı da her zaman robbie bizi diskoya götür tarzı bir yaklaşım göstererek tanrısına sahip çıkmıştır.

5 yıllık aradan sonra döndüğü liverpool formasıyla şu ana kadar 6 gol atmıştır. allah sakatlık, bela vermezse daha da çok atacaktır.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri