Ritmotranslar ve üyelerin deneyimleri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan banjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

banjo

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Sevgili Dostlar ben kisisel gelisime merakli biriyim. Ama bu teknikte yeni oldugum icin neleri dinlemem gerektigini deneyen arkadaslara sormak istiyorum. Sizler üzerindeki etkisini benimle paylasmanizi istiyorum.Yardim edermisiniz?

kişisel gelişim telkinleri senin için etkili olacaktır öncelikle suçluluk ve ego telkinleri öneriliyor bunlar bir hafta biraz zor ama 10 15 saat dinledikten sonra kendine güven koruyucu ve topluluk önünde konuşma telkinlerine geçebilirsin bu geçişler ekleme şeklinde olmalıymış yani listeden silme yok etkiler er ya ad geç gerçekleşiyor bu senin yapınla alakalı mama şunu söyleyi kişisel gellişime meraklı olduğun için kişisel gelişim kitapları okumuşsundur hepsini geçici bir motivasyon getirdiğini fak etmişsin dir işte onların kalıcısı elinin altında uygularsan...

merhaba bende dinlemeye başladım bu telkinleri şimdi 4.günümdeyim
bugün birazcık kötü hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama
belkide bilinçaltına attığım şeyler suyüzüne çıkmıştır bilemiyorum..

dream ' Alıntı:
merhaba bende dinlemeye başladım bu telkinleri şimdi 4.günümdeyim
bugün birazcık kötü hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama
belkide bilinçaltına attığım şeyler suyüzüne çıkmıştır bilemiyorum..

Bu süreci dalgalanma bölümünde yazmıştık.Böyle dalgalanmalar olabilir.Bu gibi durumlarda suçluluk telkinine ara verin.Ego ve Kendine Güveni dinleyin...Sonra tekrar eklerseniz suçluluk telkinini..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?board=245.0

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri