Renk körümüsünüz? Öğrenin

dost78

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.gelisimdunyasi.com
Renk körlüğü en çok erkeklerde görülüyor. Renk körü olup olmadığınızı anlamak için bu testi yapın.
Esenler Hayat Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Aygün Koca, her 12 erkekten birinde renk körlüğü görüldüğünü bildirdi.

Renk körlüğü testine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.cihannet.com/cnet/yasam/saglik/renktest/test1.htm

ALINTIDIR

Ynt: Renk körümüsünüz? Öğrenin

Test için teşekkürler Dost78, şu an için gözlerimin gayet normal olduğunu öğrenmiş oldum hismiley

ehliyetimi alırken öle kartlar göstermişlerdi.sonuç mu? thumbsanim ne kadar yaşlansamda hala gözlerim aslanlar gibi f678h saol vallaha dostum benim sayende çok eglendim

bende normalmişim
çok mutluyum renk körü değilimmmm 96

Bende normalmişim y789

gözlerimden sınıfı geçtim.sıradaki lütfen blissy

Yaa arkadaşlar bu linkteki 14.üncü resimde ne yazıyo ben göremiyorum.... Orda sayı var mı hakkaten.... rt67

passion ' Alıntı:
Yaa arkadaşlar bu linkteki 14.üncü resimde ne yazıyo ben göremiyorum.... Orda sayı var mı hakkaten.... rt67
pasion orda sayı yok resimlerin altındaki göz işaretine gelince daoğru cevabı veriyor zaten ordanda kontrol edebilirsin

Normal çıktım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri