REKLAMLAR ve MUZIKLER

sessiz_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Her yeni sayfayi actigimizda telkincd.com a yonlendirilmek mantikli fakat her sayfada yeni bir videonun olmasi, hadi o da tamam en azindan videoyu pause yapip kapatinca ses falan gelmiyor, ancak arka fonda calan ve herhangi bir kontrol imkani olmayan sesler cok rahatsiz edici. ooo67

yok maalesef, uye girisi yapinca da cikiyor. bad45
Gerci farkettim de bazen cikiyor bazen cikmiyor sanirim

ben siteye direkt olarak; www.hayatimdegisti.com/forum olarak giriyorum.böylece hem giriş müzikleriye hem de tekrar üye girişi yapmakla uğraşmıyorum...art56art56

Üyelere bahsettiğiniz mesajlar çıkmıyor. Yalnızca ziyaretçilere görünür. Sanırım zaman zaman üye çıkışı yapıyorsunuz. O nedenle öyle bir şeyle karşılaşıyor olabilirsiniz. Bende de hiç çıkmıyor. Şifre ve nickinizi hatırla derseniz her girişinizde kendi üyeliğinizle foruma otamatik olarak girebilirsiniz. O zaman karşılaşmazsınız.

Sevgiler. actionsmile

o müzik bazen bende çıkyor.cam kırılmalar var gibi olan video

Mesele aslinda su; Uye girisi yapmama ragmen, herhangi bir linke tiklayarak yeni bir sayfaya gectigimde, uye girisi yaptigimi bilmiyor sayfalar. Yani hic uye girisi yapmamisim gibi, sag ust kosedeki uye giris bosluklari ve butonlari aktif gozukuyor. Chrome kullaniyorum bu arada, ondan da kaynaklaniyor olabilir sorun...

Yok beni hatirlayi da seciyorum, portalla hic ugrasmadan direk foruma da giriyorum ama sorun ayni. Her zaman olmuyor tabi ama durup dururken kendi kendine cikis yapiyor. Chrome dan kaynaklandigini dusunuyorum ama neyse. Boyle idare ediyorum, buyuk bir problem yok.

ie de deneyin yine olacakmı ? alternatif tarayıcılarda bende bazen yaşıyorum forumlarda

choreme den ötürü olabilir
birde çerezleri silip deneyin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri