Reiki Yardım

perilice58

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
y789 Buğün kusuruma bakmayın bir yerlerde yardım vardı ama bir türlü bulamadım... Buğün kendim için yardım istiyorum yarın iş görüşmem var bana şifa iki nokta çekim yasası yardım ederseniz çok memnun olurum dua etmeniz bile benim için çok önemli herşey için şimdiden teşekkürederim....

SEVGİLER

dualarımız seninle periliçeem...her şey bütünün ve bütününün hayrına olsun canım...actionsmile

Herkeze tüm kalbimle çok teşekkürederim Buğünkü görüşmem çok sıcak geçti ve sınav yapılcakmış şimdi sınava hazırlanma zamanı harika bir şey derty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri