Refah içinde bir yaşam sürdürme rehberi...

teşekkürler ama bende açılmadı sizde açılıyormu?

Dosya bulunamıyor uyarısı veriyor sitede.

Ama link doğru; neden öyle oluyor acaba?.. Neyse arkadaşlar o zaman google'a berna özcan candemir refah içinde yaşama rehberi yazın. İlk sayfada çıkıyor; oraya tıklayın kitabın linkini göreceksiniz, o link doğru oradan okuyabilirsiniz... :))

Şimdi indirdim ve hemen okumaya başlıyorum,,öncesinde sana teşekkür etmek istedim,,sağol canım,,iyi ki varsın actionsmile

Teşekkürler papatyagibiyaşamak (adınız süper papatya bana sonsuz gökyüzü gibi gelir saf ve güzel)

Arkadaşlar, kitap bende yok yükleyemiyorum, olan varsa bana atabilir mi?..

Papatya gibi yasamak - arkadasim tesekkurler ben de simdi google dan bu adresi kullanarak indirdim. (berna özcan candemir refah içinde yaşama rehberi)

Sevgiyle kalin

Ama işte ben indiremiyorum arkadaşım, :(, bazı programlar çıkıyor kitabı göremiyorum.. :( Sen özelden bana atabilir misin nasıl olur bilmiyorum ama o kitaba ihtiyacım var...

Kitabi okudum cok guzel bilgiler var. tekrar tesekkurler

yalniz bu kitapta meditasyonda burundan nefes alip burundan verin diyor. benim bildigim kadariyla burundan nefes alip agizdan vermek ve ben oyle yapiyorum. Bu konuya aciklik getirecek varmi acaba . tesekkurler. sevgiyle kalin

Kitap harika,gerçekten okumanızı tavsiye ederim..

Kitabı bana gönderebilecek olan varsa, özleden nasıl gönderiliri bilmiyorum ama - ben indiremiyorum çünkü.. Gönderren olursa çok memnun olurum...

linkteki türkçe karakterler yüzünden açılmıyor actionsmile

İndiremeyen arkadaşlar Buradan farklı kaydet yapabilirsiniz

ulaşamayanlar yada indiremeyenler varsa ben indirdim gönderebilirim sevgilerr

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri