REDFLOWERS IN MUTLU GÜNÜÜ ::)

maviinci

New member
15
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
BELGİN ABLACIMM, BU MUTLU GÜNÜNDE SENİN İÇİN DAHA İYİSİNİ YAPMAK İSTERDİMM, AMA İMKÂNLAR KISITLI y789 HAYATT NE GÜZEL, DEĞİL Mİ?? GÜNEŞ HERKES İÇİN PARLIYOR; AMA BATIRIRKEN HERKES KENDİ GÜNEŞİNİ BATIRIYOR sevincli SENİN ADINA GERÇEKTEN ÇOOOKK SEVİNDİMM, BELGİN ABLACIMM blissy İYİKİ VARSINN :) HEPP MUTLU KALL guitarNE GÜZELL, AİLE OLDUK BİZZ happy6happy6 AYYNI KANEPEDE ZIPLIYORUUUZZ khkh56khkh56 HERŞEY O KADAAARR GÜZELL Kİİ. . BENİM GÜNEŞİM ARTIK BATMAYACAKK, İNŞALLAHH :) ÖFF, NERDEN GİRDİM BEN ARAYAA music45 BELGİN ABLACIIMMM, SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUUUZZ :) hERŞEYY GÖNLÜNCE OLSUNNuy897k8908
Fireworks001.jpg

Ay Allahım çok utandım ben.utananadam

Şövalye'm benim, sevgi mızraklım. Ne desem şaşırdım kaldım resmen. Ablacım senin bu güzel yüreğin yeter bana, bir de hep gülen yüzün. Ben de seni çook seviyorum ark5 Çok teşekkür ederim, bugün gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. Sevinç gözyaşlarımız hep daim olsun inşallah. kiss3

dostlukjpgjpeggrafii278pw9.png

Hepp gülelimm ::) İyi gecelerr herkesee sevinclisevincli çoookk seviyorumm, sizi yaa :) çooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk blissyblissyblissyblissy
cicek-bahcesi.jpg

iyiki doğdunuz..ve iyiki sizi tanıdık.birlikte nice mutluluklara..nice farkındalıklara

bir ki üc
sarii kirmizii en büyük cimbombom:))))
dogum gününü kutlar esenlikler dilerim
blue jaloon.

dunk56Değill sevincli ben sadece yeni
işi için kutlama yapmak istedim ama yeterli açıklama yapmayışım yüzünden yanlış anlaşılmaya sebep oldumm dusun2 Hepinizden özür diliyorum ooo67 Amaa olsunn sevincli İyiki de doğmuşş, Belgin Ablamm blissy Yokksa kiminn işini kutlardıkk y789

sevgi dolu nice senelere :):)

1 gün gecikmeyle de olsa mutlu yıllar redflowers

Happy-Birthday-01.jpg

dunk56 elime yüzüme bulaştırdım ooo67 herkes doğum günü sanıyor hy789

d.günü değil miydi? Olsun yine de mutlu geçsin her anı :) ve her anınız :)

Ben de kutluyorum seni herzaman mutlu, umutlu, huzurlu, uyumlu gunler yillar gecirmeni dilerim.

dunk56Değill sevincli ben sadece yeni
işi için kutlama yapmak istedim ama yeterli açıklama yapmayışım yüzünden yanlış anlaşılmaya sebep oldumm dusun2 Hepinizden özür diliyorum ooo67 Amaa olsunn sevincli İyiki de doğmuşş, Belgin Ablamm blissy Yokksa kiminn işini kutlardıkk y789
Benimmmmm bende yeni başladımm işime y789y789y789y789 bende isterimmmm pastaaa y789y789

eyvahlar olsuunn. . nasıl da kaçırdık, gözdenn. . Bağışlayınız, sayın efendimm sevincli affettireyim hemenn kendimii :P
dugun_pastasi.jpg

nasıııll :) kendi ellerimle yaptıııımm :)

öncelikle hayırlı olsun diyerek, güzel sıçrayışlarla dolu bir yıl diliyorum :)
bunun, sadece bir başlangıç olduğuna olan inancım, yüksek :)
güzel ve mutlu bir hafta diliyorum :)
görüşmek üzere :)

belgincim
hayırlı olsun
herşey isteklerin doğrultusunda gerçekleşsin...
sevgiyle kal...

sevgili belgin hanım çok sevindim.hayırlı olsun

Belgin'cim hayırlı olsun, umarım bundan sonra herşey senin için harika olur ve başarı kapılarını ardı ardına açarsın. Sevgilerimle...actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri