Redflowers Doğum Günün Kutlu Olsun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duru79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duru79

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
lb04.gif

Bundan yıllar,yıllar önce 20 Nisan günü güzeller güzeli bir kız bebek doğdu.Bu bebek tatlımı tatlı,sevimlimi sevimli,akıllımı akıllı,zeki bir bebekti.Annesi Belgin Doruk'u çok sevdiği için bu minik bebeğin ismini Belgin koydu.Sonra bu bebek büyüdü,büyüdü kocaman aklı başında ismi gibi,düşüncelerini açıkca anlatan,güzel yazılar yazan,becerikli,hamarat,konuşkan,neşeli,sevecen,arkadaş canlısı,iyi kalpli,insanlarla iyi ilişkiler kuran, güzel bir kız oldu ve Hayatım değişti sitesinin süper moderatörü olup hayatımıza girdi.
İyiki hayatımıza girdin,iyiki seni tanıdım.İyiki doğdun,iyiki büyüdün y789
balloon004bm3.gif

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BELGİN'CİĞİM.

minikshna7.gif

Sağlıklı,mutlu,aşk dolu,huzurlu,başarılı,sevdiklerinle ve biz arkadaşlarınla birlikte geçireceğin güzel yıllar,mutlu yarınlar,dostça dostluklar hep senin olsun..Mutlu,harika yıllar diliyorum.

anketdunyasidgp7.jpg

dogumgunu1.gif

Gönlündeki tüm dileklerin tek tek en hayırlı şekilde gerçekleşsin.Bereket ve bolluk içerisinde güzel günler,yıllar diliyorum.Muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

birthday.gif

canım benim doğum günün kutlu olsun...gönlünden geçen tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...krzm67

veee uzun seneler hep birlikte olmak dileğiyle...seni seviyoruz...iyi ki doğdun:))actionsmile

002ro810.gif

pasta1gz.jpg

İyiki Doğdun, Ablacıım sevincli Hayatta Her Güneş Seninle Doğsun, Tüm Mutluluklar Seninle Varolsun. . Tanıdığın Bütünn Yüzler Seninle Gülsün. İyi ki Doğdun, İyi ki Varsın ::) Hepp Bizimle Kalman Dileğiyle,, Nice Mutlu Yıllaraaaaaaaa sevincli

Tatlımm çok şey yazmak istiyorum ama bazı güzellikleri ifade etmek zor galiba.İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun..
Hayatta herşey hep istediğin gibi, istediğin zamanda en yüksek hayrına olacak şekilde gerçekleşsin.
Mutluluğun, huzurun hep sürsün.Hayatına çıkan tüm olay ve kişiler de mutluluğuna, huzuruna katkıda bulunsun.
Hayatın şölen tadında sürsün..
Seni çok seviyorumm.

Aynama ve yardım meleğime;
İyiki doğdun.
İyiki varsın.
actionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmile

403.jpg

s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456s456
418.jpg

Canımmmmm doğum günün kutlu olsun...

torta.gif

Bak bugün tüm melekler senin için canla başla çalışmaya başladılar... Tüm dileklerin hayatının en güzel gerçekleri olsun diye...

throwinghearts1ao5.gif

Yüreğimize sevgi tohumları ektik; mesafeleri anlamsız kılıp gönülden gönüle köprüler kurduk ve bazen aynı kalbi paylaştık...

Her şeye rağmen bana sabırla katlandın, dinledin. Sorunlarıma ortak oldun...

Dostluk bir ormanda kaybolduğun zaman sana yol gösteren "IŞIK"tır derler. Sen benim daima "Işığım" oldun...

Henüz karşılaşmamış olsak da biliyorum ki yüreklerimiz bir yerlerde buluştu. En azından ben öyle hissediyorum.

Şükürler olsun; iyi ki karşılaştık; iyi ki tanıdım seni...

Her şey için binlerce kez teşekkür ederim...

Biliyorsun sevgi daima bir yol bulur. Yüreğini aç ve sevginin özgürce akmasına izin ver.

Seni çok seviyorum.

Her şey gönlünce olsun.

Nice yıllaraaa...

Belgin’ciğim doğumgünün kutlu olsun canım.. 956k956k

Yaşamı mutlu olabileceği sevgisini devamlı hissedebileceği insanlar arasında geçsin
Yaşam ona büyük zevkleri tadabilmesi için bağışlarda bulunsun...

Ayyy,yine yanlış yere yazdım..sevincli sevincli

Yeni yaşın,istediğin tüm güzellikleri yaşatsın sana..Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel ve seni mutlu edecek şekilde olsun...

Hayat daima seni doğru insanlarla karşılaştırsın canım..

Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyi ki varsın ; İyi ki bizimlesin.. ark5

Seni Seviyoruz..kiss3

iyi ki doğdunuz belgin hanım...sevincli
nice sağlıklı mutlu bereketli yıllara...956kiyi ki varsıny789

seneeeeee... e biraz var ama ne kadar tam hatırlamyorum. yer, istanbulun göbeği. günlerden nisan ın 20si. hava güneşli. yerde bir karış kar var :)
birden bir ınggaaa sesi ile başladı her bişey. dünyaya ateş nefesiyle açtı gözlerini, başladı nefes tekniklerine doğar doğmaz, ruhunda vardı çünkü bu fenomen. derken aradan yıllar geçti okumaya başladı, okul iyiydi ama ep kaçardı bu kızan, asardı okulu :)
derken ilkokul bitti, sonra urtaokul başladı, o da bitti, aha liseye geldik dedi. o da bitti. arasıra kafası bozulur isyan ederdi dünyaya, arasıra mutluluktan manyak olurdu. ama ikiside dengede gibiydi.
güneşli bir bandırma gününde, "aydınlanmam, aydınlatmam lazım" dedi kendi kendine. derken sordu gogul a aydınlanma ne demektir. sonra buldu "ayatımdeğişti" sitesini, o günlerde yeni üye bir kaç kişi daa vardı. gününün bir çok kısmını burda geçiriyordu, bazı günler durum kişisel olarak gelişmekten çıkıp laylaylom havasına büründü yani abardı, derken şamanın biri -ki siz onu hiç ama hiç tanımazsınız, adının baş harfi şamanik özlem :))) -bu abarma olayını gördü ve epsine bastı fırçayı :)))
suuna bu ekipp birden silkelendi. derkene bir ara, ki, o da temmuz ayının bilmemkaçında istanbulda buluşalım dediler. biri miiriabat korusu olsun dedi ve orda buluştular. dirkene :) başladı muabbet :) kimse daha önce tanımadığı insanlarla sanki yıllarca dostmuş gibin konuşuyorlardı :) hepsinin çok fazla ortak özellikleri vardı, mesela hepsi ayrı ayrı bilimadamıydı, yani bildiğin deli :))) -anladın sen onu :)) -
ortam sıcaktı çünküm :) aha işte o günden bu güne kanki muabbeti başladı bu kızanla, o kızan arasında :)

kanki epi börtdey tu yu sana :))
bak bu da video bizim memleketten kızanları tupladım güsteri yaptılar sana :)

Dailymotion - Happy Birthday Song - um video do canal

y789

kanki bea, yeni yaşın, sana ve sevdiklerine, uzur, mutluluk, bolluk, bereket, para ve daa bir çok şey getirsin. yüzünden gülücükler eskik olmasın. taamı?

iyi ki doğdunuz...
nice mutlu yıllara....O0

dogumgunu10027fb8.jpg

Belgin ciğim İyi Kİ Varsın, İyi Ki Bizlerlesin.

Doğum günün kutlu olsun.sevgilerrrrrrrr:)

belgincim dogum günün kutlu olsun.....
sağlık, mutluluk huzur bolluk bereket dolu güzel günlerle dolu bir hayat geçirmeni diliyorum
ozel_dogum_gunu_pastasi3.jpg

1770805psx1058ygk.gif

bende bugün hava niye bu kadar güzel kuşlar niye bu kadar güzel şakıyor diyorum meger belginim dogumgünüymüşş.canım süper bir yaş olsun iyi ki dogdun.iyi ki varsınsmil56

Guzum, dün saat 1 gibi uykum kaçmıştı ve o saatler artık senin doğum gününe girmiş olduğumuz saatlerdi fakat siteye ya da msn'ye girme imkanım olmadı malesef, o yüzden şimdi kutlamak durumundayım, iyi ki doğdun tatlım ve iyi ki bizimlesin, sana sağlıklı, mutlu, başarı dolu, huzurlu bir ömür diliyorum, sevecen tatlı arkadaşım. Nice mutlu yıllara. Seni seviyoruz...
dog09pic.jpg

68114423bo1.gif

Hayat ne kadar sürprizlerle dolu, ne kadar güzel hediyeleri getirip bırakıyor kucağına ansızın. Bakıyorsun, seviniyorsun, ağlıyorsun, gülüyorsun.. Tüm duyguları aynı an da, aynı bedene, aynı ruha sığdırıyorsun.. Vazgeçmek üzereyken çoğu şeyden göremediğin bir el sarılıyor sana, içinde hissettiğin kelimeleri fısıldıyor kulağına, saçlarını okşuyor, seninle birlikte susuyor, seninle birlikte söylüyor tüm şarkıları..

Bir melek kanadı gibi hayat, tek bir çırpışa yüzlerce yaşam sığdırıyorsun. Nasıl yapıyorsun bilmiyorsun, ama en iyisi olduğunu hissediyorsun en derinlerinde, en doğrusu olduğunu, olması gerekenin en iyisi hatta..

Bir su damlası gibi.. En güzel renkleri içinde barındırabiliyorsun, damlayan yaşam sanki, damlayan Öz'ün, karıştıkça büyüyorsun, büyütüyorsun.

İki senem dolu dolu geçti burada.. iki yaş daha mı büyüdüm sanki :) Her gün ömür kattım yaşadıklarıma, her gün yepyeni bir özgürlük huzuruyla.. Yaşım kadar değil, yaşadıklarım kadar büyüdüm aslında, yaşadıklarım kadar da çocuk kaldım hala, içimde bitmek bilmeyen arzularımı buraya taşıdım, kendimi, ve başarabildiğim kadar da sevgimi..

Şimdi sizlerin güzelliklerinizle kamaşıyor gözlerim, sözler yarım yarım çıkıyor sanki elimden hayret.. Sanki sussam anlayacaksınız beni, sanki konuşsam durmadan kelimelerim siz olacaksınız, bir su damlası gibi.. Büyüdükçe büyüteceğiz hep birlikte..

89090712edflowxo2.gif
Canım Arzu'm, ballı böreğim benim :) Hayatıma giren tüm güzellikleri, yaşadığım en doyumsuz günleri kendi yaşıyormuş gibi bana yansıtan nadide meleğim, mutluluğum senin ellerinde daha mı bir kıymetleniyor sanki, daha bir anlam mı katıyor yaşanılanlara.. Senin kelimelerinle, yüreğinde hissettiklerin ve hissettirdiklerinle daha mı büyüyor bu mutluluk hissi sanki.. Geçmişte, şimdide veya gelecekte ben ne yaptım da senin gibi bir dostu hakettim ki..

Seni çok seviyorum birtanem, iyi ki benim dostum olmayı seçmişsin, o eşsiz yüreğindeki tüm güzellikleri hayatıma bir çırpıda sermeyi, can demenin nasıl içten bir duygu olduğunu deneyimletmeyi seçmişsin..

İyi ki varsın can, canıım. Hep var ol.. Her şey için sonsuz teşekkür ederim..

89090712edflowxo2.gif
Sultan'ım, adı gibi kendi de güzel canım ablam benim, hakikatli dostluk demişsin ya ne doğru söylemişsin.. İlk gördüğüm günden beri yüreğimin bir parçası, canımın ayrılmaz bir bütünü oldun sen.. Bir telefon kadar uzağımda, bazen yanı başımda bana hep sevgiyi hissettirdin koşulsuz. Bir abla şefkatiyle sardın sarmaladın beni, ruhunun güzelliğini ilmek ilmek işledin her defasında.

Ben de seni çoook seviyorum ay yüzlüm.. Çok teşekkür ederim :)

89090712edflowxo2.gif
Kılıcını hep sevgi için çeken canım Şövalye'm benim, her güneş senin kadar güzel olacaksa doğsun benimle birlikte. Tanıdığım bütün yüzler senin gibi melek kokacaksa yanımdan ayrılmasınlar istemem :) Senin bir kelimenle bana yaşattığın mutluluğu yaşatacaksa her söylenen söz hiç susmasınlar.. Sen de iyi ki doğmuşsun da benim kardeşim olmuşsun, can şövalyem, canım şövalyem. Hep birlikte nice güzel yıllara ablacım. Teşekkür ederim..

89090712edflowxo2.gif
My Hoshh'cum, canım çoook teşekkür ederim. Mutluğumu paylaştın, sana kat kat geri dönsün dilerim. Öpüyorum seni..

dogum-gunu-resimleri-1.jpg

canım benim güzel insan...yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seninle olsun...iyi ki doğdun iyi ki varsın...

89090712edflowxo2.gif
Güzel Phantomm'um benim, yüreğinden geçenleri yüreğimde hissediyorum. Biz seninle konuşmadan da anlaştık çoğu zaman, bazen tek bir kelimeye sığdırdık yaşadıklarımızı, bazen binlerce cümle az geldi sevdalarımızı paylaşırken.. Pembeli-morlu özlemlerle büyüttük hayallerimizi, içinde daima güven olan. Dilerim hayatıma çıkan her kişi senin gibi yeşertsin içimdeki çiçekleri..

Teşekkür ederim ay parçam. Seni çook seviyorum :)

89090712edflowxo2.gif
ChosenOne'cım kısa sürede tanıdım seni, hayatıma girdiğin ilk gün büyük bir değişim yaşattın bana farkında olarak veya olmayarak.. Ben senin melek yanını aynaladım sana. Değişmeye olan gayretli çabanı, sözlerini seçerken gösterdiğin itinayı büyük bir takdirle izliyorum hala. Seni de bir parçam olarak kabul ettiğim hayatıma hoş geldin, hayat hep senin gibi insanları çıkarsın karşına.. Çook teşekkür ederim, başta arınmama yardımcı olduğun, yolumu açtığın için.. Sen de iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın :)

89090712edflowxo2.gif
Benim pırlanta kalplim, güzel Wampirella'm.. Ne söylesem yazdıklarının üzerine, hangi kelimeleri yan yana dizsem koca bir boşluk sanki ortaya çıkan..

Senden çıkan ışığı sana yansıtabiliyorsam ne mutlu bana, daha ne isterim.. Sevgini her defasında yanı başıma bırakıp bana mutluluk tohumları bırakıyorsun, o eşsiz ışıltılarla parlayan yüreğini bana da açtığın için sonsuz minnettarım sana, şükürler olsun bizi buluşturana. Yaşamıma kattığın harika renkler için ben sana teşekkür ederim.. Yine, yeni, yeniden hep bir yerlerden başlamak için verdiğin cesaret içinde.. Seni çok seviyorum..

89090712edflowxo2.gif
Bir dilek bu kadar mı yerine ulaşır Yeni Bir Hayat'ım :) Hepiniz sevginizi o kadar güzel yansıtıyorsunuz ki, o kadar içten ve derinden hissediyorum ki tarifi imkansız.. Beni bir dost olarak bildiğin için, bu yüce duyguyu tattırdığın için yürekten teşekkür ederim sana.. Önce arkadaşımdın, canımdın, şimdi bir de dilek kardeşimsin :) Biliyorum ki senin saf duygularını katarak benim için okuduğun her mısra yaşamıma daha kolay girecek.. Bu güzelliği benimle paylaştığın, yürüdüğüm yoluma sevgiden tuğlalar ekleyip yolumu güzelleştirdiğin için çok teşekkür ederim..

Seni Seviyorum :)

89090712edflowxo2.gif
Bengusu'cum çok teşekkür ederim. İyi ki varsın demenin güzelliğini ve zerafetini zihnime kazımama en büyük sebepsin :) Sen de iyi ki varsın canım :)

mutlu saglıklı yıllar belgin hanım sevgiyle....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri