Radyoyu Dinlemek İçin

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Biraz once ki baslikta yayin yapmak icin gerekenleri anlattim..Dinlemek icin sadece foruma girmeniz yeterli...Forumun en üstünde radyo player var..
http://wwww.hayatimdegisti.com/forum

Ynt: Radyoyu Dinlemek İçin

Şimdi oldu :))) Teşekkürler... verdiğiniz linkten dinleyebiliyorum....

Hayal abla süper süper... alk78 25889

Benzemez kimse sanaa... tavrına hayran olayım... bakışındann süzülen...işvene kurbaan olayım smil56

Şimdi düşünüyordumda bu siteye ilk girdiğim günleri...Nerdeeen nereyeee geldik dimi!Zamanın içinden hızla geçtik ,geçmek bilmez olduğunu düşünürken biz...Değiştik;dakikaları,saatleri yudumlarken günleri,ayları kafaya diktik bir hamlede...Yitenler,gidenler,bitenler,eksilenler,doğanlar,gelenler,başlayanlar,parçaları birleştirenler...Herşey değişti iyiye ya da kötüye doğru kimbilir ;feleğin şapkasından şansınıza ne çıktıysa artık...Zaman sadece birazcık zaman içine bir ömür sığdırdığımız...

Bizler harikayız guitar partysmiley smileydance bu arada umutlu avatarın çok güzel k8908

nereden nereyeeee
daha nisan 16 tıydı ve ben asık suratla evin içinde gezinmek bile istemiyordum...sıkıntı sıkıntı sıkıntı..kendimden dünyadan ahretten her şeyden...ben gitmek istiyordum...sorumluluklar bırakmıyordu...ve ben hiçbir şeyin üstesinden gelemiyordum...gülen söyleyen insanları...ağlayanları herkesi herşeyi küçümsüyor..kaçıyordum...kendi içime dönmedim ama dışa döndüğümded kavga ediyordum...hani insan başkasına söylediği her şeyi kendisine söyler ya ben herkesin varoluşunda aynaya bakıyordum...kendi kendime senelerce başarısız hipnoz denemeleri yaptım...hergün değiştirdiğim telkinler...ve benim abuzittinin gelişi...canım pcim benim...o yokken ne yapıyormuşum ben...abuzittin geldi ben dünyaya açıldım...yine yatak odamda...ve hayatım değişti sitesi...nisan 17...müzikleri indirdim...telkinlerin içeriğini asla öğrenmedim...iyilikleri deneyimledikçe...bunlar plesebo etkisi yavrum diyen muzur içsesim...dinlemedim..kulaklarımı tıkadım...müziğe devam...yıktım bütün içime ördüğüm duvarları...41 gün sonra...eskileri mezara gömdüm...yeniiden yapılandım...yapılandırdım hayatımı ...şimdi...ben hayatımdan çok memnunum...iyiki varım...kararlarımın arkasında durmayı öğrendim..ehh beş aşağı beş yukarı..vee bugün benim kendimi aştığım günlerden biridir dostlar radyomuzun açılışı şerefine olmayan sesimle şarkı bile söyledimmmve nerden nereyeeee derken neşelendim keyiflendiim darısı sizinde başınıza..

keşkem bunu daha önce deseydin atakan ya... senden az önce ben kendi çabalarımla keşfettim smil56 bilseydim o kadar uğraşmazdım

Aha keşfetmiş yukarıda 1 mesaj daha verdı oradan mı canım emel dün var ya öldürdün beni hala kendime gelemedim kiss3

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Aha keşfetmiş yukarıda 1 mesaj daha verdı oradan mı canım emel dün var ya öldürdün beni hala kendime gelemedim kiss3
tabi ordan sana linki nereden verdim sandın yaf khkh56 khkh56 khkh56

Off yaa sonunda winamp i acmayi basardim ama karsima Kuzey Kibris radyosu 'Radyo Cool' cikti, su anda Turkiyede saat gece yarisi 12 sanirim yayin yok cunku su anda sadece muzik yayini var. Sitenin yayinlari bu radyo cool dan mi yapiliyor sevgili Atakan? Yoksa yine basaramadim mi radyoya girmeyi sigrt56
Sevgi ve Isikla kalin

ferya ' Alıntı:
Off yaa sonunda winamp i acmayi basardim ama karsima kibris radyosu cool cikti, su anda Turkiyede saat gece yarisi 12 sanirim yayin yok cunku su anda sadece muzik yayini var. Sitenin yayinlari bu radyo cool dan mi yapiliyor sevgili Atakan? Yoksa yine basaramadim mi radyoya girmeyi sigrt56
Sevgi ve Isikla kalin

O ip numarasi değişti.Dolayısı ile o ip de başka radyo vardir.Bizim radyoyu http://www.hayatimdegisti.com/forum tiklayinca dinlersiniz.

Tikliyorum ama dinleyemiyorum baska bir ip numarasi yokmu acaba winap tan dinlamak icin?

Sevgili Atakan Explorer 6 ayarini nasil yapacagimizin aciklamalarinin ingilizcelerini yazabilirmisin, benim bilgisayarim ingilizce, Turkce terimleri ingilizceye tam ceviremedim, cok tesekkur ederim kiss3

ferya ' Alıntı:
Sevgili Atakan Explorer 6 ayarini nasil yapacagimizin aciklamalarinin ingilizcelerini yazabilirmisin, benim bilgisayarim ingilizce, Turkce terimleri ingilizceye tam ceviremedim, cok tesekkur ederim kiss3

O ayarlarin radyo ile ilgisi yok.Foruma girmekte sorun yaşayanlar için cookie ayarlaridir.Siz girebiLdiğinize gore sorun yok.

ferya sürekli radyo yayını yok o yüzden dinleyemeyebiliyor olabilirsin belki senin burda olduğun zamanlar radyo yayınının olmadığı zamanlara geliyordur.yayın varken dinlemek için genelde hiç birşey yapmana gerek kalmıyor.

verdiğiniz linkten dinliyom ama kıbrısa bağlı bi radyo çıkıyo. bi yanlışlık olmasın.

teşekkürler 956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri