Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Radyomıuz test yayınına başladı... hpm1
Hayırlı olsun... coffe2

Radyo yayını yapabilmek için hangi programı kurmanız gerektiği ile ilgili teknik bilgileri yakında vereceğim...
Ondan sonra kendi sesimizden yayınlara başlayacağız... 12389

Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

Akşam ajans'ı olacakmı atakan dusun blook
hayırlı olsun sevincli gssmile millettttttttttt super skan67

hayırlı olsun derty derty derty guitar 25889

hayırlı olsun derty

başladımı radyo ben dinleyemiyorum agl34

Partiiii
Bayılırım partilere tamam da önce bir dinleseydik

deneme deneme 1 2 3 guitar sevincli derty happy6 k8908 aaa bu smileyların yeri mi değişmiş dusun

Radyomuz hayırlı olsun kişisel gelişimimize daha daha katkılı olsun inşallah eh az da olsa sonunda dinlemeyi başarabildim sanırım Burcu konuşuyordu tam bilemiyorum umarım sorunsuz açılır da dinleriz kiss3

izumi ' Alıntı:
ben radyoyu dinleyemiyorum...
nereden dinleyeceğim program falan yüklemeden?
Hayal başlayacak birazdan

ben de bilmiyorum nerden dinleyecegim.bulamadim ki....

Ben yayının yarısında yetiştim... Hocam çok başarılıydı... bundan sonra her akşam 21,30 da buradayım... onayi

harikasınız sizinle gurur duyuyorum burcum hayalim atakanım sahiden iyi ki varsınız seviyorum sizi be!!! super

Atakan Bey,sesiniz çok mikrofonik..yayınlara devam...herkesin eline sağlık...günden güne gelişen bir sitenin üyesi olmak çok mutlu ediyor beni..c.tesi burcu hayl ben toplanıyoruz..hadi atlayın gelin siz de atakan bey... smiliyface

Atakan bey şu an sizi dinliyorum,yayınınız çok iyi gidiyor,teşekkürler... alk78

hayalin yayınını bende kaçırdım kizgin1 atakan sana yetiştim gayet güzel gidiyor
sitemizin cat56

Atakan chat bencede fuzuli bir yaklaşım olur forum kalıcı bende lerzana katılıyorum bence çizgisinide bozar blook sitemizin gibime geliyor ama sizler haha iyi bilirsiniz

dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler

Bence de chat programına gerek yok gibi... burada paylaşımlar oluyor ve sonradan takip etme imkanı olabiliyor... ::)

Atakan bey çok başarılıydınız.. Tebrik ederim..

ilk kez sesinizi duydum..bilinçaltım uzun süredir duyuyor sevincli ama bilinçli olarak duymak da pek keyifliydi..

Bu sitede üye sayısı ne kadar çok olursa olsun... yanlış kişilerin barınamayacağını düşünüyorum...Su akar yolunu bulurmuş...onların yolu burdan geçmez kanımca onayi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri