R.ŞANAL'ın dün geceki programını izleyemeyenler buraya!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Houner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Houner

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Biliyosunuz R Şanal'ın programı geç saatlerde çıkıyor bende dahil birçok kişi pek izleyemiyor ama verdiğim linkle Hayata evet programının hepsini izleyebilirsiniz... iyi seyirleractionsmile

link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=01-04-2011%2000:32

(01-04-2011 00:32 yazan yerlerde linke dahil)

Çok laubali bir adam bu ya sanki "Kuantum Düşünce Tekniği" ni kendi bulmuş gibi davranıyor. Yok Türkiye'ye ben getirdim de, temsilcileri biziz, benim sayemde sevdiler ve saire. Cem Yılmaz'ın gösterisine bende gittim. Gerçekten de adam haklı konuşuyor bence çok iyi de konuşuyor, bizim milletimiz "Secret" gibi saçmalıklara hemen inanıyor. Nil Gün'de bu konuda iyi temsilcilerden bana göre R. Şanal'dan zaman kaybı değil hiç yoktan. Bak R.Şanal, tek temsilcisi sen değilmişin bu uygulamanın, diğer kişisel gelişim uzmanları senin gibi sahiplenmiyor, rant sağlamıyorlar.

Çok laubali bir adam bu ya sanki "Kuantum Düşünce Tekniği" ni kendi bulmuş gibi davranıyor. Yok Türkiye'ye ben getirdim de, temsilcileri biziz, benim sayemde sevdiler ve saire. Cem Yılmaz'ın gösterisine bende gittim. Gerçekten de adam haklı konuşuyor bence çok iyi de konuşuyor, bizim milletimiz "Secret" gibi saçmalıklara hemen inanıyor. Nil Gün'de bu konuda iyi temsilcilerden bana göre R. Şanal'dan zaman kaybı değil hiç yoktan. Bak R.Şanal, tek temsilcisi sen değilmişin bu uygulamanın, diğer kişisel gelişim uzmanları senin gibi sahiplenmiyor, rant sağlamıyorlar.

Yok tek temsilcisiyim demiyor ama kuantumu Türkiye'ye ben tanıttım diyor, bilmiyorum belki doğrudur ama bence faydalı bilgiler veriyor

bu da geçen haftaki program

link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=27-03-2011 02:17

bu arada paylaşım için teşekkürler
wink.gif

Arkadaşlar bu arada yazmayı unutmuşum verdiğim linklerin her birinin 10 gün sonra miadı doluyor bu yüzden sadece en son verdiğim linki izleyebiliyorsunuz.Ben her hafta en son yayınlanan programın linkini vericem.Fakat bu hafta Hayata evet programı yoktu o yüzden bir hafta bekleyecz

ay akşam hemen izlicem şu an engelli :(

çok teşekkür ederimmmmmmmm

Merhaba Houner,
Linklerin 10 günlük bir sürede miadının dolduğunu yazmışsınız,
tekrar linkleri yüklemenizin imkanı var mı acaba? Selamlar...

Merhaba Houner,
Linklerin 10 günlük bir sürede miadının dolduğunu yazmışsınız,
tekrar linkleri yüklemenizin imkanı var mı acaba? Selamlar...

4897 malesef olmuyo, size linklerini verdiğim sitede böyle bi imkan yok 10 gün geçince eskileri siliyor bu site, o yüzden en sonları izleyebiliyoruz

ay akşam hemen izlicem şu an engelli :(

çok teşekkür ederimmmmmmmm

Yok Alice malesef bugün izlemeyiz çünkü bu gece şanalın programı yoktu önceki programların linkleride öldüğü için 1 hafta bekliyecez haftaya hayata evet programı çıkarsa bende linki vericem :)

956k
Yok Alice malesef bugün izlemeyiz çünkü bu gece şanalın programı yoktu önceki programların linkleride öldüğü için 1 hafta bekliyecez haftaya hayata evet programı çıkarsa bende linki vericem :)
aa tamam teşekkürler 956k

Arkadaşlar geçen hafta Hayata Evet programı yoktu ben 1 hafta ara verdiler sanmıştım ama programın günü ve saati değişmiş, hatta programın formatı ve ismide değişmiş Kuantum Dedikleri olmuş... ben yine linkini veriyorum arkadaşlar ama bundan önceki verdiğim linkler ölmüş çünkü bu sitede linkin 10 günlük ömrü oluyor, sadece en son verdiğim link izlenebiliryor...

link: yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=16-04-2011%2023:20

evet bende dün farkeder farketmez dün yayınladım.güzel bir programdı..

dostum emeğin için gerçekten çok teşekkürler..programı yalnızca r.şanal sunsaydı daha iyi olurdu bence :(

ben linki açamadım..Aynı kanaldamı yoksa degiştimi.Birde saatini yazarsanız sevinirim.

sky türk cumartesi 23,15 de başlıyor..bence süper seçim..perşembeleri çok geç başlıyordu.

ben linki açamadım..Aynı kanaldamı yoksa degiştimi.Birde saatini yazarsanız sevinirim.

aslında son verdiğim link hala çalışıyor ama eğer önceki linklere girdiyseniz onlar zaman aşımına uğradıkları için çalışmaz, ben son linki tekrar veriyim;

yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=16-04-2011%2023:20

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri