Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Teşekkür ederim Zerynthia ama bu telkin daha farklı 17 dakıkalık Acaba mutlusun daha mutlu oluyorsun iyisin daha iyi hissediyorsun mu içeriyor.Rambetiko eklemiş
Metin birkaç kere okunduğu için uzun olması normal. Ancak benim elimde o uzunlukta bir Mutluluk telkini mevcut değil. Bahsettiğin telkini bana yollayabilir misin? İncelemek istiyorum. Belki bendekinde sorun vardır.
Atakan Bey..Aaaacilen mutluluk mp3ünün piyano versiyonunu istiyorum..Baayıldımmmm))Ama saatlerdir indirebileceğim bir link arıyorum yokkkk, yokkk yooookkkk....Piyano içerikli mp3leri çoğaltır mısınız bir de rica etsek..Mesela ego.g. güçlendirici için özellikle..Neyse önce mutluluk piyano versiyonu..Kestane kebap, acele cevap
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.