photoshop çalışmaları

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
1024 x 768 çözünürlükte masaüstü resmi. kendi çalışmam. internetten dersleri buldum. smiliyface
sudamlalarrg4.png

Ynt: photoshop çalışmaları

13030714aw6.png

alk78 25889 valla çok iyi başlangıç yaptın Müminciğim...İlerlettiğin zamanı düşünemiyorum,neler neler yaparsın daha...

Darısı benim fotoların başına aa34 (her photoshop yapana yazıcam belki halime bir acıyan çıkar sevincli )

redflowers ' Alıntı:
Darısı benim fotoların başına aa34 (her photoshop yapana yazıcam belki halime bir acıyan çıkar sevincli )

Redflowerscım yapıştın tüm photoshop yapanlara girlhaha
Pek komik ve de tatlısın aa34
ttli3

Hatuna bak hele,yapmadıkmı senin fotolarına fotoşop hih33
aşkolsun(huh) hih33

Ben öcü gibi bembeyaz olmak istemiyorum.Meg Ryan gibi küçücük bir burnum,Julia Roberts gibi kocaman ağzım,Angelina Jolie gibi süper gözlerim olsun istiyorum.Bu şekilde shoplıycaksanız shoplayın,yoksa istemiyorum dlckrn

ortaya 1,5 karışık atalım.
sen;
seç, beğen, al...

olmamı? y789

spygamecopyzv2.png

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri