Partimi Yaparım Madalyamı Takarım :))

serkans674

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yupppiiiii diyorum bugün 25 Haziran 2009 sigaradan kurtuluşumun 21. günü eee artıgın partiyi hakettim arkidiş hemide madalyamıda isterim anadın mıy789dertyBütün Hayatım Değişti ailesine iftiharla duyurulurmusic45 skan67

tebrik ederim serkan harikasın.bencede kesinlikle hak ettin partiyi :)

Atakan Bey benim madalyamı Serkan arkadaşıma takar mısınız lütfen y789

Serkan'cım canı gönülden kutluyorum seni, bir kaç ay önce benim de partim yapılmıştı ama 4 ay dayandı sadece utananadamutananadamutananadam

Şimdilik madalyamı sana emanet ediyorum ama yakında kendime tekrar bir madalya yaptırmak kısmet olur inşallah. y789

Hoşgittin dumansız hava sahasına.
Sevgiler.

Serkan kardeş,sana kocaman tebriklerrsmil56...sigara bağımlılığından kurtulmuş biri olarak sevincini paylaşıyorumm
kahvesmiley

hoşgeldin dumansız hava sahasınaa8977(redflovers dumansız bölümden sevgiler,e bu tarafta olarak biraz hava atalım dimihih33)

happy6 heyy burda bir parti var8977 tebrik ederim serkanuy897

tebrik ederim serkan harikasın.bencede kesinlikle hak ettin partiyi :)

Atakan Bey benim madalyamı Serkan arkadaşıma takar mısınız lütfen y789

Serkan'cım canı gönülden kutluyorum seni, bir kaç ay önce benim de partim yapılmıştı ama 4 ay dayandı sadece utananadamutananadamutananadam

Şimdilik madalyamı sana emanet ediyorum ama yakında kendime tekrar bir madalya yaptırmak kısmet olur inşallah. y789

Hoşgittin dumansız hava sahasına.
Sevgiler.

Hepinizi seviyorum kardeşlerim eywallah sağolun
Hala şaka gibi geliyo ama bıraktım yawwwhappy6 laaaa sevindirik oldum yineeeemusic45music45

harikasın serkan-can...ark5
kutlarım seni, nefesine ve yaşamına kalite kattığın için...
özünle daha uyumlu olacağın için süprizlere hazır ol derim f678h
madalyanın ve hayatının tadını çıkartmanı dilerim...
bu arada 10 gündür ben de temiz hava sahasındayım...
11 gün sonra senle madalya arkedeşi olucaz cat3500
57278725.jpg

Serkan kardeş,sana kocaman tebriklerrsmil56...sigara bağımlılığından kurtulmuş biri olarak sevincini paylaşıyorumm
kahvesmiley

hoşgeldin dumansız hava sahasınaa8977(redflovers dumansız bölümden sevgiler,e bu tarafta olarak biraz hava atalım dimihih33)

harikasın serkan-can...ark5
kutlarım seni, nefesine ve yaşamına kalite kattığın için...
özünle daha uyumlu olacağın için süprizlere hazır ol derim f678h
madalyanın ve hayatının tadını çıkartmanı dilerim...
bu arada 10 gündür ben de temiz hava sahasındayım...
11 gün sonra senle madalya arkedeşi olucaz cat3500
57278725.jpg

Dumansız hava sahası geniş kardişim hepinizi bekliyosssy789y789
fkacar kardeşim çoğu gitmiş azı kalmış madalya kardişimsmileydancesmileydance

Çok tebrik ediyorum Serkan bey...Madalyanız profilinize eklendi...
Daha fazla üyemiz sigarayi birakir ve nice partiler yaparız insallah..

aayyy, çoook yakıştı vallahi, serkan kardişiiim super;
tü tüüüü tüüüü maaşallah :)
daha nice nice madalyalar nasip olur inşallah...

Tebrik ederim serkan.Madalyan hayırlı olsun :))

tebrik ederim...

Herkese teşekkür ediyorum, yaw yarım saat bi gittim madalya sahibi olmuşuzy789y789y789y789y789y789
Yüzsüzlük olcek birazda acaba rengi mavi olsa daha iyi olmazmıydı şu madalyanınf678hf678hf678hf678h

madalyayı buldun bence sus...y789

millet mesaja bosmus serkani bizde uyalim bari:))
kardes tebrik ediyorum dilerim bu iradeyi son nefesine kadar devam ettirirsin
vayyy saglam yazdim ama

Tebrikler serkan, dumansız nice 21 günlere...956kblissyguitar
dertyk8908

Toptan teşekkür ettim arkadaşlar darısı diğer bırakmak isteyenlerin başına
Şimdi dağalın leyyynnn parti bittiiiy789

Toptan teşekkür ettim arkadaşlar darısı diğer bırakmak isteyenlerin başına
Şimdi dağalın leyyynnn parti bittiiiy789
serkan kardeşim hem parti yapıyorsun,topluyorsun herkesi.sapkal89.sevincine ortak olmaya geldik..kovulur mu ooo67hiç davetliler, zamanı gelince dağılırız...dl67başarına şapka çıkartıp,gideriz..ikram da yok ya hadi neyse..s45apk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri