Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Kuantum İsim Analisti Özlem Şahin (Shamanic) 9 Haziran Çarşamba günü Show TV 10:45 de yayınlanan Seda Sayan'ın 'Sabahın Sedası' programına konuk olacaktır.

Programda ismimizin ve soyismimizin hayatımıza ne gibi etkileri olabileceği konusunda bilgi verilecektir. İzlemenizi tavsiye ederim :)

Hayatım Değişti ekibi olarak kendisine başarılar, sizlere de iyi seyirler diliyoruz.

Sonsuz ve tanımsız sevgiyle..

insallah unutmam izlerim (:

canım arkadaşım...tebrik ediyorum..956k.harika bir program olucak...bundan eminim...başarılarının kat be kat artması dileğiyle...actionsmile

ya işteyiz?nasıl izleyeceğiz?kayıt şansı yok mu :(

Videosunu izleyebilme imkanı sağlarsanız seviniriz. Çünkü o saatte imkansız. Sevgilerimle...

Harika bir haber izlemeye çalışıcam. Teşekkürler bilgilendirme için.

Sevgiler. :zpzp:

Çok keyifli bir yayın olacak.
Bende mutlaka izleyeceğim.
Tv kartı olan arkadaşlarımız kaydedip video sitelerine eklerlerse sitede yayinlayabiliriz.

insallah unutmam izlerim (:

ya işteyiz?nasıl izleyeceğiz?kayıt şansı yok mu :(

Videosunu izleyebilme imkanı sağlarsanız seviniriz. Çünkü o saatte imkansız. Sevgilerimle...

sırf özlem hanım için okula gitmicem izlicem onu.
siz üzülmeyin şekerler hiç kimse okulundan işinden gücünden kalmasın ben sizin yerinize elimekahvesmileyyide alıp izlerim.nasıl olsa okul saatime denk gelmiyor sınavlarımda bitti.mikemmel olcek.sırf özlem hanım için seda ya katlanırımda.sevgilerle iyiki varsınız...:zpzp:

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri