Oto-kontrol

cadi_bm

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Selamlar;
Ben telkinlerin etkisi sonucu çok rahat biri oldum olur olmaz yerlerde şaka yapıyorumutananadam ; ayrıca çok konuşuyomuşum gibi hissediyorum 4897.Bu rahatlık güzel de abartıyorum diye korkuıyorum. Bunu engellemek için ne yapmalı kitap okuyorum ama olgunlaşmak mı gerek??rt67

Selamlar;
Ben telkinlerin etkisi sonucu çok rahat biri oldum olur olmaz yerlerde şaka yapıyorumutananadam ; ayrıca çok konuşuyomuşum gibi hissediyorum 4897.Bu rahatlık güzel de abartıyorum diye korkuıyorum. Bunu engellemek için ne yapmalı kitap okuyorum ama olgunlaşmak mı gerek??rt67
İnsanlar espirili güler yüzlü, konuşkan insanlar ararlar. Senin yaptığın yanlış birşey yok yani. Önemli olan konuştuğunda insanların kalbini kırmamaman onları incitmemen. Gerisi önemli değil tatlım actionsmile

yok bence ıdealsın bende senın gıbı olmak ıstıyorum ama en ufak seylerden mutsuz oluyorum:)))

Selamlar;
çok kıskandım şu an acaba hangi telkinleri dinliyordun ? sevincli

guitar
çok kıskandım şu an acaba hangi telkinleri dinliyordun ? sevincli
8977 Ben de şaşkınım hatta soruyor insanlar ısrarla ne oldu sana diyesmil56 Hemen cevap vereyim TOPLULUK, SOSYALLİK ARTIRICI, EGO ve KENDİNE GÜVEN. Sonuca odaklanmadan sadece dinleyince olmadık anlarda çok güzel şekilde çıkıyor karşımıza. Sizi seviyorumactionsmile.Saygılarımlaaaa956k
Ayrıca yanıtlar için çok teşekkür ederim sanırım bu değişime karşı direnç.Teşekkür ederim.partysmiley

Ne iyi gelişmeler bunlar. İsterseniz yakın zamanda da insanları konuşturma ve onları dinleme sanatı( İLETİŞİM) konusunda çalışabiliriz. İstseseniz tabi. selam ve sevgilerimle.

Ne iyi gelişmeler bunlar. İsterseniz yakın zamanda da insanları konuşturma ve onları dinleme sanatı( İLETİŞİM) konusunda çalışabiliriz. İstseseniz tabi. selam ve sevgilerimle.

İsterim tabi çok isterim.partysmileypartysmileyNe zaman nerde yapıyorzzz ben hazırımsmil56art56art56

Günayyyyyyyyyyyyyyddııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn Bekliyorummmm insanları konuşturma ve onları dinleme sanatı( İLETİŞİM) konusunda956k956k

İsterim tabi çok isterim.partysmileypartysmileyNe zaman nerde yapıyorzzz ben hazırımsmil56art56art56
Beni kimse anlamıyor

Seni herkes anlıyor anlamasına da sen diğerlerini sürekli susturup konuşuyorsan onlar ne yapsın. Her zaman kendimizi haklı görmekten yorulmadık mı? Başkalarının sözü daha bitmeden sanki biz doğruların profesörüymüş gibi hemen bilgelik taslamadık mı? Bırakın insanlar konuşsun, biraz da siz dinleyin. O zaman kişilerin sizin için düşündüklerini tam olarak anlama fırsatını bulacak, gardınızı ona göre alabileceksiniz. Sürekli hücum değil biraz savunma savaşta stratejinizi seçmeniz açısından gereklidir..................""devamını okumak isterseniz konuyu birlikte irdeleyelim.""http://www.ogretmenlerimize.com/index.php/topic,114.msg193.html#msg193

Beni kimse anlamıyor

« : 06 Kasım 2009, 18:22:03 »

Seni herkes anlıyor anlamasına da sen diğerlerini sürekli susturup konuşuyorsan onlar ne yapsın. Her zaman kendimizi haklı görmekten yorulmadık mı? Başkalarının sözü daha bitmeden sanki biz doğruların profesörüymüş gibi hemen bilgelik taslamadık mı? Bırakın insanlar konuşsun, biraz da siz dinleyin. O zaman kişilerin sizin için düşündüklerini tam olarak anlama fırsatını bulacak, gardınızı ona göre alabileceksiniz. Sürekli hücum değil biraz savunma savaşta stratejinizi seçmeniz açısından gereklidir..................""devamını okumak isterseniz konuyu birlikte irdeleyelim.""http://www.ogretmenlerimize.com/index.php/topic,114.msg193.html#msg193

Şimdi okuyorumm

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri