öss ye grecekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saime1

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır araştırıyorum sitede verien telkinlerin içeriğini defalarca okudum , kızımda össye girecek birkaç kez liste hazırladım enson hazırladığım sanıyorum çok iyi oldu ,bunu öss ye hazırlanan yavrucuklarla paylaşayım dedim listeme gelince
suçlluk, egogüven, kendine güven erteleme, ertlemenin mutlaka olması gerektiğine inanıyorum dersçalışmanın gözünde büyümesi veya zor gelen konulara yaklaşmakta yardımcı olacagına inanıyorum tabiki en soda sınav heyecanı bunu hepsini su sesinde hazırlayıp bütün gece çalmasını sağlıyorum hepinize başarılar sevgilerimle

Ynt: öss ye grecekler

Tşkler efendim saygılar ve de çocuğunuza daha doğrusu tüm öss ye hazırlananlara başarılar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri