Öneriyorum

İyi geceler, kesinlikle Lucy filmi muhtesem. Sanırım iki hafta önce izledim ve inanılmaz etkisinde kaldım.Bunun dışında önerebileceğim filmler: 12 yıllık esaret, kimlik, 127 saat(şiddetle tavsiye ediyorum) ve dram yüklü bi film you are not you( sen sen değilsin), Bi ruya için ağıt... Kitap önerilerim de şunlar olabilir. Cehennem (Dan Brown), Aslında ayrılık yoktur( Seda Diker), Niçe ağladığında, Aşk( Elif Şafak),Olasılıksız, empati ( Edam fawer), Kürk Mantolu Madonna( Sabahattin Ali) şimdilik bunlar geldi aklıma. Belki çoğunu okudunuz ama gene de yazmak istedim:) Sevgiler

TOKAREV tokarev tek parça izle - türkçe dublaj izle, full hd izle, tek parça izle

- Seni yiyip bitiren "Memnuniyetsizlik"! Tepki verme, müdahil olma isteği. Hiçbir şey yapmadan bekle, oluruna bırak. Her şey zaten mecrasında akıyor.

- Acını içine göm ve sadece izle! Zaaflarımı gömdüğümde Acıyı da gömdüm!

- "17 yaşımda birini öldürdüm, şimdi de 17 yaşındaki kızımı öldürdüler." (...)

- Nasıl olur da böyle bir sabıkası olan adam; düzgün biri ve başarılı bir iş adamı oluverir?! (...)

FİLMİN ANA MESAJI:

- Görünen ve Sanılan her zaman doğru değildir. Görüntü ve zannından ne kadar emin olsan da gerçek ummadığın biçimde açığa çıkabilir.

- Bütün deliller zannını doğrulasa da sen yine de hüküm verme. Gerçek, bambaşka çıkabilir.

- “Seriül Hisab” ve “Zül İntikam” ahirete kalmaz; “Bedel” dünyada, burada ödenir bir şekilde.

- Duygusal Tepki; sadece kişiye değil çevresine, dostlarına, sevdiklerine de zarar verir, onulmaz yaralar açar, telafisi olmayan kayıplar getirir.
Fotoğraf: TOKAREV tokarev tek parça izle - türkçe dublaj izle, full hd izle, tek parça izle

- Seni yiyip bitiren "Memnuniyetsizlik"! Tepki verme, müdahil olma isteği. Hiçbir şey yapmadan bekle, oluruna bırak. Her şey zaten mecrasında akıyor.

- Acını içine göm ve sadece izle! Zaaflarımı gömdüğümde Acıyı da gömdüm!

- "17 yaşımda birini öldürdüm, şimdi de 17 yaşındaki kızımı öldürdüler." (...)

- Nasıl olur da böyle bir sabıkası olan adam; düzgün biri ve başarılı bir iş adamı oluverir?! (...)

FİLMİN ANA MESAJI:

- Görünen ve Sanılan her zaman doğru değildir. Görüntü ve zannından ne kadar emin olsan da gerçek ummadığın biçimde açığa çıkabilir.

- Bütün deliller zannını doğrulasa da sen yine de hüküm verme. Gerçek, bambaşka çıkabilir.

- “Seriül Hisab” ve “Zül İntikam” ahirete kalmaz; “Bedel” dünyada, burada ödenir bir şekilde.

- Duygusal Tepki; sadece kişiye değil çevresine, dostlarına, sevdiklerine de zarar verir, onulmaz yaralar açar, telafisi olmayan kayıplar getirir.
Mehmet Doğramacı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri