Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Özellikle günlük yaşamımızda farkında olmadan dinlediğimiz müzikler subliminal etki yapiyor.
Siz dinlemeseniz bile diğer bir odadan gelen müzik sesi etkileyebiliyor.
Bu bölümde hangi müzik sözleri ne gibi etkileri olabilir nelere dikkat etmeliyiz ekleyelim.
Ayrıca ileride bu bölümde toplanan içeriklerle ilgili bir video hazirlanip facebook da 700.000 ve 3000.000 üyeli iki video grubunda yayinlatacağiz.Söz yazarlarına olumsuz içerikli söz yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin diye mesaj vereceğiz.Kısa sürede facebook da yayınlanacak bu video ile mesajımız yerine ulaşacaktır.
Video da neler olabilir video hazirlanmasi konusunda kimler katkıda bulunabilir fikirlerinizi bekliyoruz.

Benim tespit ettiğim müzikler bunlar.Sizler de tespit ettiğiniz olumsuz içerikli müzikleri ekleyiniz.

Depresyondayım,Unutuldum ,Aldatıldım çok mutsuzum...Bu şarkı her ne kadar şu ara gündemde olmasa bile bilinçaltına etki yapar aman dikkat..

1257343282.jpg

Mutsuzuumm mutsuzum geceler uykusuzummmmy789
Milyonlara mutsuzluk mesajı veriyor oldukça başarılı ve direk bir şekilde telkini vermiş.

Özellikle uyku sorunu ve depresif hissediyorsanız bu müziğe dikkat edin.Çıkar çıkmaz kapayın...
i-1.jpg

Sil baştan başlamak lazım bazen...Her şeyi unutmaakkk...Aslında unutmak kötü şeyler için iyi olsa da özellikle öğrenciler için pek önerilmeyecek bir müzik türü.En çok da öğrenciler dinliyor.
images

Not:30 Aralığa kadar bu konuya sözleri ekleyiniz.Videomuz 30 aralıkta hazır olacak ve facebook ta 700.000 +300.000 üyeli 2 fan sayfasında yayınlanacaktır.Bu demek oluyor ki bir haftada videomuz yayilmiş olacak.

ayyyy Atakan beeeeyyy moralim bozuldu şimdi ben sil baştanı çok seviyorum yaaa dinlemiyim uzun bi süre yaaa bunu öğrenmem çok iyi oldu böyle bi etkiyle karşılaşacağımı düşünmemiştim müzik dinlerken sözlerini çok önemsemiyorum demekki teşekkürler

Iyide ben turku dinlemeyi severim (sivasin yollari,erzincan baglari ,sari gelin ,mihriban vs.....) Simdi arada bir dinliyorum cok da severim.Bence dinlerken etkilenmemek lazim ben bulutlarin ustunde hissediyorumm bazen kendimi eslik ederken .wave44

Orhan gencebay-batsın bu dünyaneutrali5

ayyy bu yüzden uzun yıllardır şarkı dinlemiyorum zaten, müzik konusunda çok cahil kaldımsigrt56...peki arkadaşlar bildiğiniz, bizi motive edici şarkılar var mı? mahsuru yoksa onları da yazarsanız sevinirimsmil56

sevgili Atakan bey tamamen size katılıyorum , mümkün oldukça acılı dertli müzik dinlememek lazım.Gerçi olumlu düşünme alışkanlığı kazandıktan sonra sözleri olumsuz olan müzikten rahatsız olmalar başlıyor.Herkes oumlu düşünmek ve huzura kavuşmak istiyorsa, bu konudada dikkat etmeli.Teşşekkür ederim.

ayyy bu yüzden uzun yıllardır şarkı dinlemiyorum zaten, müzik konusunda çok cahil kaldımsigrt56...peki arkadaşlar bildiğiniz, bizi motive edici şarkılar var mı? mahsuru yoksa onları da yazarsanız sevinirimsmil56

sizi mutlu eden şarkılar diye bir bölüm vardı ordan bulabilirsinizy789

Aslında hemen hemen tüm şarkılar, aşkı ve kavuşamayıp acı çekmeyi anlatıyor.. Hatta acı veren bu parçalar çok ilginçtir hareketli, kıpır kıpır müzikler eşliğinde söyleniyor..

Ne acayip bir durum!!.. Geçen yıl bir arkadaşın düğününde, gelin damat ilk dansını, ayrılığı anlatan müzik eşliğinde yaptılar.. Sanki baştan belliydi bu evliliğin sonu, ayrılık!!..

Bu şarkılar yüzündenmidir şimdi, aşıklar kavuşamıyor..

Ben çok severim örneğin, "Öyle sarhoş olsam ki " şarkısını .. Sık sık da unutmak isterim gerçekten, herşeyi herkesi..

Sevgiyle kalın!!..

saqopanın bütün şarkıları olumlu bi şarkısını duymadm bi ara qece qündüz dinliodum şimdi fazla dinlememeye çalışıorum..
ve manqanın şarkıları: bitti rüya( rüyaysa bu qerçekten artık uyanmak istiorum mutluluk bile acı verior çünkü sonu var biliorum)
dünyanın sonuna doqmuşum (Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten artık yok kalmadı qücüm düşmekten yen,lmekten pişmanım erken vazqeçmekten kendimden bu alem qeçmiş kendimden ne qelir elden?)
bunların da olumlu söz içeren bi şarkıları yok (= en çok bunlara msj verelm bnce (=

demet akalın toz pembe şimdi çalıyorda tvde toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı ondan öncede murat boz çaldı o daha vahim ben burda yarına küsmüşüm yürüyorum yolda sallana sallana:)))

valla her müziğin içeriğine bakarsak yandık y789 dinliycek müzik kalmaz. Öfkarlandığımda açarım valla Orhan babayı Ümit babayı. içeriği önemli değil önemli olan şarkı damardan mı? s456blissy

ÇOK dogru bi tespit insan dinledigi müzigin modu neyse ona geçiyo slow bi şarkı duygılandırır hareketli şarki neşelendirir olumsuz şarkılarda insanı bunalıma sürükler sago hayranları özellikle risk gurubunda amman dikkat sagonun şarkıları insanı intahara kadar götürür dinleyen insanın piskolajisi de buna müsaitse tabi....

BAK YİNE BAŞA DÖNDÜ BU DÜNYA YİNE SONA SARDI AYNI KASET BIKKKTTIM .......... sagopa kajmeer "monotonluk maratonu.
bu şarkıyı üç kere dinle o gün ne kadar mutlulugun varsa biter.

şu dünyadaki en mutlu kişi sevmeyi bilendir, ....
bütün dünya inansa, bir inansa hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa...

ben sil baştanı fln çook severim.hem insanın arada şarkılarla duygulanmasıda lazımdır fikrimce.
bi şarkı dinlendi diye bunalıma girileceğini fazla düşünmüyorum açıkcası.
ama subliminal etkisi olduğunu falan hiç düşünmemiştim ,sanmam da.

cıkk beğenmedim bu kampanyayı.ama herkesin görüşü farklı tabiki.

daha doğrusu beğendim ve mantıklı bi düşünce ama sevdiğim şarkılar işin içine girince vazgeçtimy789

ama arabesk genelde olumsuzdur ,evet yazmayın söylemeyin .bak bunu sevdim^-^

ismail yk dan allah belanı versin.........evet bu kampanyaya katılıyorum

hayır yaaa valla beğenmedim bu kampanyayı.
sevilmiyosa dinlenmez olur biter.
sevmediğimiz,hoşlanmadığımız bi şarkıdan da demekki etkilenmedik demektir.başkası dinlesede sonuçta o şarkıdan etkilenmedik beğenmedik.

geneldede zaten beğenmedikleri tarzlardaki şarkılar örnek olarak verilmiş.oysa içinde hiçbi olumsuz içerik yokken.

neysee karar sizin

hayır yaaa valla beğenmedim bu kampanyayı.
sevilmiyosa dinlenmez olur biter.
sevmediğimiz,hoşlanmadığımız bi şarkıdan da demekki etkilenmedik demektir.başkası dinlesede sonuçta o şarkıdan etkilenmedik beğenmedik.

geneldede zaten beğenmedikleri tarzlardaki şarkılar örnek olarak verilmiş.oysa içinde hiçbi olumsuz içerik yokken.

neysee karar sizin

insan hoşlanmadığı dinlemediği tarz müzikteki olumsuz sözleri daha rahat algılıyor olabilir çünkü müziği de sevmediği için sözler müziğin gölgesinde kalamıyor bu konuda hak veriyorum..

ancak kendi adıma konuşacak olursam ben şebnem ferah ve mor ve ötesinin müziklerini çok beğeniyorum ama bir yandan da sözlerinden rahatsız olmuyor değilim...yani sadece sevilmeyen müziklerdeki sözler insana batıyor..onlar da zaten sevilmediği için dinlenmiyor ve etki etmiyor gibi bir genelleme yapmak pek doğru değil...ben beğendiğim tarz müziklerdeki olumsuz sözlerin de farkına varabiliyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri