olumsuz düşünce

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

estetik35

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba.iyi şeyler olacağını ümit ederek bu siteyi buldum ve katıldım.2007 yılında panik atakla tanıştım ve daha sonrasında tedavilerle atlattım.belki onun izleri devam ediyordur bilemiyorum ama özellikle son 8-9 aydır sürekli endişe halindeyim.herşeyi kafama takıyorum ve hep en kötüsünü düşünüyorum.özellikle sağlığım konusunda.aslında o kadar rahatsızlık üstüste geldi ki artık altında bişey arayıp doktora gitmekten de sıkıldım ama gidip içimi rahatlatmadıkça da en küçük bi ağrıda eyvah acaba kötü bişey mi bu?acaba ölcek miyim?kötü bişey mi var?neden bi türlü rahatsızlıklar peşimi bırakmıyor diye düşünüyorum.yani hep bunlarla paralel olarak sürekli kendimi dinliyorum ve bi ağrı sızı rahatsızlık hissettiğimde hemen en kötü senaryoyla sonuçlandırıyorum.bu yüzden hayatın tadını çıkaramamaya başladım ve hep mutsuzluk içerisinde hissediyorum.çok sıkıldım artık ve kurtulmak istiyorum bu olumsuz ve takıntılı düşüncelerden.sürekli böyle hastalık korkusu ve takıntısıyla yaşamak çok kötü yeter artık.inşallah burada faydalı bişeyler bulabilirim.mutluluğu ve huzuru yaşamak istiyorum artık.

Panik atakla ilgili kendinize özel telkinli cd yaptırmayı deneyin isterseniz. Faydası olacağından hiç şüphem yok. Aramıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar diliyorum.actionsmile

2007 panik atakla tanıştığınız yıl yaa, İnşallah 2010 panik atakı kovduğunuz zaman olur :)

ewt guzel olumlu paylasım ve cevaplar beklıyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri