olumlu düşünce parayı ve geliri etkilermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muca

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ekonomik sıkıntı ve parasal sıkıntılar olumlu düşünce ile nekadar değişebilir

Ynt: olumlu düşünce parayı ve geliri etkilermi

Olumlu bakmak herşeyi olumlu hale getirir. Para iş aşk pozitif olmak insan ilişkilerinide olumlu hale getirir çünkü temelde herkes bilmesede olumlu bakmayı ister bundan dolayı olumlu pozitif enerji saçan insanların yanında kendimizi iyi hissediriz Tabiki hayatın getirdikleri arasında olumsuz şeylerde var bunları aşabilmeyi başarmak zaten hayatla oyun oynamayı becerebilmek temeldir. Olumlu bakmak olumlu insan yaratır ve sorunların üzerine net bakış açıları doğurur. Çekim yasasından bahsediceksek bunda da aynı şey geçerli olumlu olmama yada olamama inan ne bana ne de kimseye birşey kazandırmadı. :D
hismiley

Ynt: olumlu düşünce parayı ve geliri etkilermi

Evet kesinlikle etkisi var. Bir zamanlar esnaflık yapıyordum üzüntülü olduğunuzda işleriniz de kötü gidiyor. Mutlu olduğunuzda çok güzel satış yapabiliyorsunuz. Tecrübe ile sabittir smil56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri