olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ?

imported_Angel

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
merhaba arkadaşlar..bugün bir deneme yaptım..
sevgiyle ilgili olumlama cümlelerini cep telefonuma okuyup kaydettim ve şu an dinliyorum ve hakikaten kendimi iyi hissetmeye başladım..acaba psikolojik mi yoksa gerçekten bu yöntem de işe yarıyor mu ?

mesela hergün 1 saat kadar dinlesem fayda görürmüyüm ...

Bu yöntemi ben de uyguladım,faydalı gerçekten de..Ancak bazı cümleler direnç oluşturabiliyor..Akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca yazarak yapılan çalışma kadar etkili olmadığını söyleyebilirim.Üşenmeyenler için tabii..

ben 6 ay söyleyerek olumlama yaptım , gerçekleşmedi bir hafta yazarak araba istedim hafta sonu aldım..3 boyutlu objee...anahtarlık....ve yazmak...

Peki gece uyurken sabaha kadar dinlesek olur mu?

ben 6 ay söyleyerek olumlama yaptım , gerçekleşmedi bir hafta yazarak araba istedim hafta sonu aldım..3 boyutlu objee...anahtarlık....ve yazmak...

merhaba,
çok güzel açıklamşınsın :)) bi hafta yazdım demişsin örnek verebilirmisin.
Yani ne bilim ben araba istiyorum diyemi yazdın
Çünkü ben hem yazıyorum hem söylüyorum olmuyor :)) o yüzden mrk ettim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri