Olumlama Cümleleri

tuna123

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar :) foruma 3 gün önce katıldım çok güzel bilgiler yararlı teknikler çok faydalı şeyler var . Ben geçen gün bi konu açtım kendimi anlattım biraz sıkıntımı anlattım bana borderline kişilik bozukluğu olabileceğimi söylediler , olabilirde bilmiyorum artık . daha 15 yaşındayım kendimi geliştirme yönünde büyük adımlar atıcağıma inanıyorum ve eksilerimi , kötü yönlerimi erkenden farketmekde benim için büyük bi avantaj şükürler olsun ki farkındayım bazı şeylerin , ve bu sorunları sıkıntılaı hepsini aşıcağımada sonuna kadar inanıyorum :) Sonra bi kaç arkadaşımız , büyüğümüz bana bu konuda yardımcı olmaya çalıştılar onlarada burdan teşekkür ediyorum :) bana 2 tane telkin gönderdi bi büyüğüm bunları dinleyince daha iyi olacağımı söyledi . bugün başlıyıcam dinlemeye . birde olumlama cümleleri ni kullanmamı söylediler ben bu olumlama cümlelerini ve telkini beraber yapsam olurmu yani mesela sabah kalktım olumlama cümlelerini yaptım kendim 1 yada 1 den fazla . sonra akşamda yatarken telkin dinledim sorun olurmu acaba. Kuantum Olumlama bu sitede baya bi olumlama var bunların birden fazlasını yapsam olurmu . olumlamarı nasıl yapıcam aynanın karşısında sesli bi şekildemi yoksa içimden söyleyerekmi bundanda bahsederseniz iyi olur :) birde şunu sorayım Telkin mi yoksa Olumlama cümlelermi daha etkilidir.

Telkin direk bilinçaltına etki ettiği için daha etkilidir. Olumlamalar da faydalıdır. Birden fazla konularda olumlama yapmanın sakıncası yoktur. Ama belli dönemlerde belli olumlama konularına yoğunlaşırsanız o konuda daha hızlı sonuç olabilirsiniz. Çok güzel bir yaştasın yarının çok daha güzel görebiliyorum. Kendi kendinin doktoru ol. Uzman kişiler dışında kimsenin de sana teşhis koymasına izin verme. Hep iyi olmaya odaklan ve öyle olacağını da gör.

Aramıza hoş geldin.

Telkin direk bilinçaltına etki ettiği için daha etkilidir. Olumlamalar da faydalıdır. Birden fazla konularda olumlama yapmanın sakıncası yoktur. Ama belli dönemlerde belli olumlama konularına yoğunlaşırsanız o konuda daha hızlı sonuç olabilirsiniz. Çok güzel bir yaştasın yarının çok daha güzel görebiliyorum. Kendi kendinin doktoru ol. Uzman kişiler dışında kimsenin de sana teşhis koymasına izin verme. Hep iyi olmaya odaklan ve öyle olacağını da gör.

Aramıza hoş geldin.

Peki olumlamaları sesli bi şekildemi yoksa içimden mi söylemeliyim.

Daha 15 yaşındasın ne sorunları ? :)

tuna hala dr.a gitmedin mi sen?
Gitmelisin bence. Belki de terapi iyi gelecektir, yaşın da genç henüz.
Borderlinea uyuyorsun anlattıklarına bakınca.
Zaten semptomları oldukça açıktır. Ben de dr.a gitmeden önce kendi teşhisimi koymuştum aslında.
Ama diğer konundaki arkadaşa ve bana da dr. söyledi bunu, sen de uzmana görün ki bil ne olduğunu.
Hala sürekli değişmelerin devam ediyor mu bu arada yoksa dengede kalabiliyor musun?

Ben çok iyiyim mesela şükürler olsun.
Amaçlar belirledim ve her gün sabah ve uyumadan önce "çok mutluyum, çok huzurluyum" cümlelerini 40 kez tekrar ediyorum hafif bir sesle.
Ama bazı zamanlar sessizce de söylüyorum başka olumlu cümle kalıplarını.
Oldukça faydalı oluyor. Ne de olsa kelimeler büyülüdür.
Buna 21 gün devam edeceğim.
Sen de eğer bir borderlinesan iç huzurun ne kadar önemli ve gerekli olduğunu bilirsin.
Boşluk duygusunu ve ani değişimleri aşmanı sağlıyor huzur kelimesi.
Gözlemlediğim bu. :))

Cookie seni tebrik ediyorum. Ne kadar bilinçlisin duyguların konusunda kendini dışarıdan gözlemleyebiliyorsun. Ben psikologları çok gerekli görüyorum. Nasıl ki kendi ameliyatını yapamazsın bazı hastalıkları kendin yenemez ve teşhisini en azından koyamazsın. O yüzden ben kendi kendine iyileşmeye çalışan insanları ve doktora gitmemek için direnen insanları gerçekten anlayamıyorum. Sözüm sana değil tunacım ben ortaya konuşuyorum.

Cookie seni tebrik ediyorum. Ne kadar bilinçlisin duyguların konusunda kendini dışarıdan gözlemleyebiliyorsun. Ben psikologları çok gerekli görüyorum. Nasıl ki kendi ameliyatını yapamazsın bazı hastalıkları kendin yenemez ve teşhisini en azından koyamazsın. O yüzden ben kendi kendine iyileşmeye çalışan insanları ve doktora gitmemek için direnen insanları gerçekten anlayamıyorum. Sözüm sana değil tunacım ben ortaya konuşuyorum.

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için. :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri