Öğretmenler gününüz kutlu olsun !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Janer

Janer
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
anneler ve babalar kadar önemli olan hatta onlardan da önde gelen birileri varsa Öğretmenlerimizdir ..

Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır ..

Forumda tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının günlerini kutlarım ...

Ablaaaaa :) [Arca] öğretmenler günün kutlu olsun ... gerçi ben seni arayacam :)

Kutayhun : Hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun ..

Sweet : Sweeeeeeeeeeeeeeet :D öğretmen adaylarının en çalışkanlarından birisin :) .. inşallah tüm öğretmenlik hayatın güzel geçer .. protonların seninle olması dileğiyle :)

Ve bilmediğim herkesin öğretmenler günü kutlu olsun

Janerciiiiiim çooook teşekküler. Çok mutlu oldum. (İstediğimiz şeyleri üzerimize çekmemizde elektronlar daha güçlü yalnız haberin olsun tüm bağlar elektronların aracılığı ya da etkisiyle ile kurulur. :) protona tercih ederim yani (-) ;) ) Elektronlar gibiyiz yörüngemizde ilerleyen. Yolumuzda durmak yoook durursan kaybolursun her zaman ilerlemeye devam.

Ben de bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri