**OĞLUMA CD**

SAĞLIKÇI

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi geceler. Ben yeni üyeyim. Birkaç sorum olacak umarım cevap bulurum. Oğluma ingilizce set telkinini aldım, ilk 1 hafta ego ve suçluluk dinleyip Atakan Bey'in önerisiyle tüm hepsini listeye ekledim. 15 telkin var ve yaklaşık 4 saat sürüyor, sadece gece dinlediğimiz için 2 kez dönmüş oluyor. Bu şekilde faydasını görürüz umarım, yoksa azaltmalımıyım...

x telkininin su klasik ve new age versiyonlarının hepsini eklemek zorunda değilsiniz sanırım bu yüzden liste bu kadar uzun.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için.İngilizce set 2 telkinini aldım içinde 16 farklı konu başlığı var, 5 gün ego ve suçluluk dinledik, sonra diğerlerini tam liste şeklinde dinlememiz söylendi. Benimde kafam karıştı sormak istedim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri