Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu yapan şahıs bence aradıkları kişilerden daha beter içi art niyet dolu.

Benim de aklıma gelmedi değil bu yöntem. Kişi muntazam uygulamış yöntemi....

Cevap: Öfkeyi-kontrol- etme-yöntemleri

hayata bıraz renk katmak bu olsa gerek blissy

öfke kontrolunu bende bılmezdımm..ama artık azıcıkk uyguluyorummmmm

Güzel yazıymış ama her zaman böyle şanslı olunmayabilir : )

Bu öfkenin nesi kontrollü ki. Öfkenin doğurduğu şeylere bak. Öfke kontrolü böyle olmaz.
Güzel, eğlenceli bir paylaşım ama bu konu şakalar/fıkralar vs bölümüne açılmış olsaydı daha iyi olurdu.

Bu öfkenin nesi kontrollü ki. Öfkenin doğurduğu şeylere bak. Öfke kontrolü böyle olmaz.
Güzel, eğlenceli bir paylaşım ama bu konu şakalar/fıkralar vs bölümüne açılmış olsaydı daha iyi olurdu.

canım arkadaşıma katılıyorum haklısın cliviaf :)) çok sacma ve kesinlikle yanlış .bir insan bana hakaret etti diyelim ben de bunun altında kalmayıp o insandan dahada aşağı seviye ye inerek ona böyle ucuz bir oyun oynucam bu insanlık olamaz arkadaş

Okumadan önce şöyle düşündüm tamkardeşime göre bir yazı ona göndereyim.Biraz sinirliidirde.
Neyse okuyunca iyiki göndermemişim,mazallah ciddiye falan alır dedim(şaka)
Bu yazını başlığı öfkenin kontrolü değil,nasıl başa bela olunur olmalıymış.

:))) vayyyyyyyy

çok iyi ya sevincli

bazen gerekiyor böyle yapmak ama tabi yapmamak daha sağlıklı bi davranış

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri