nolur yardımınıza ihtiyacım var atakan bey önerilerinizi bekliyorum

yalc_rmzn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
nolur yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

merhaba ben sosyal fobi konusu için yardım istiyorum ben içine kağanığım mesela utangacım amcalarımla dayılarımla veya tanımadığım bir insanla konuşurken çok çekingen oluyorum utanıyorum ve sizden yardım istiyorum bu sitede hangi telkinleri indirmem gerekli kaç saat arayla dinlemeliyim birde şu durum var ücretsiz telkinleri indireceğim zaman orda mesela sosyal fobi 3 tane kendine güven 2 tane topluluk karşısında konuş 4 tane var bunlardan hangisini dinlemeliyim

öncelikle içine kapanık olduğun gerçeği ile yüzleş ve bundan rahatsız olma ve dünyada içine kapanık tek insan olmadığını bil,sonra konuşmak varken neden içine kapanık olduğunu sorgula yada sen bana özelden derdini sıkıntını anlat ben sana yardımcı olayım kardeşim

Başlangıçta 1-2 hafta suçluluk ve ego telkininin dinlenmesi daha sonra başka telkinlerin dinlenmesi söyleniyor.Aynı sorunlar bendede var.Sosyal fobi ve kendine güven telkinlerini dinliyorum ve faydasını gördüm.Eskisinden daha iyi bir durumdayım.Olumlama yapmanıda tavsiye ederim :)

Başlangıçta 1-2 hafta suçluluk ve ego telkininin dinlenmesi daha sonra başka telkinlerin dinlenmesi söyleniyor.Aynı sorunlar bendede var.Sosyal fobi ve kendine güven telkinlerini dinliyorum ve faydasını gördüm.Eskisinden daha iyi bir durumdayım.Olumlama yapmanıda tavsiye ederim :)

peki sizce kaç saat dinlemeliyim genellikle akşamları 5-7 arası dinliyorum 1 saat bu yerterlimidir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri