Niagara Şelaleri

RenaC

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Niagara Şelaleri
Kuzey Amerika‘nın doğusunda, ABD ile Kanada sınırı arasında, Niagara Nehri‘nin üzerinde bulunur. 3 büyük şelaleden oluşur.
Horseshoe (Atnalı Şelalesi) bunların en büyükleridir.
American Falls ve Bridal Veils Fall diğer iki küçük şelalelerdir.
Niagara Şelalesi’nden yarım dakikada 168.000 m³ su akar. Kuzey Amerika’nin en büyük şelalesi olan Niagara, 10.000 yıl önce Kuzey Kutbu’ndan gelen buz kütlelerinin yol açtığı çöküntülerdir.
8865niagara_selalesi.jpg

hepsi çok güzel, yeni yerleri görmeyi çok severim, tr de 10-15 kadar şehri gezerek tanıma fırsatım oldu bu genç yaşımda, ilk hedefim artık yurtdışı aşağıda vereceğim linkte çok güzel gezi resimleri ve ülke tanıtıları var boş zamanlarınızda bakabilirsiniz çok eğlenceli olacağı kesin en azından benim açımdan öyle:D

Gezi ve Seyahat

Mükemmel bir yer ALlahın hikmeti büyüklüğü.Ne kadar güzel Yaratmış..

Üstten çekimlerini hiç görmemiştim. Her baktığımda içim ürperiyor.

Teşekkürler.

harıka adeta cenet parçası.paylaşım için tsk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri