- Reaksiyon puanı
- 3
şu anda değil sadece.. daha önceden de bana bunu sorsanız cevabınm değişmezdi.. belliydi.. akıl ve ruh sağlığımı yitirmekten korkarım ben en çok yaşamda.. bilincimi.. düşüncemi.. irademi..
olmazsa olmazın deseler kızım derim oysa.. en çok onu yitirmekten korkmam gerek belki basit bir mantıkla.. ama ona baktığımda onu tanımaz gözlerindeki ışık için yaşamımı verebileceğimi hatırlamaz.. düşünemezsem ya..
nasıl ölmek istersin deseniz ayakta derdim sanırım.. kimseye muhtaç olmadan...yani beden sağlığımı yitirme korkum da var ama...
bana öyle geliyor ki.. akıl ve ruh sağlığım ancak dığru yönlendirebilir bedenimi..
ve sanki irademin gücüyle fiziksel şeyleri aşabilirmişim sanıyorum..
içimdeki sevgi ışığını da yitirmek istemezdim boş bir yaşam olurdu öylesi..
yani yüreğimi..
ah özgürlüğümden asla taviz vermem..
yani ruhumu..
ama en çok neyi yitirmekten korktuğumu sorsanız.. garip ama yüreğimden ya da ruhumdan önce gelmesi bu sıralamada.. ben.. beynimi yitirmekten korkarım..
ya siz yaşamda en çok neyi yitirmekten korkarsınız?
cansuyu
olmazsa olmazın deseler kızım derim oysa.. en çok onu yitirmekten korkmam gerek belki basit bir mantıkla.. ama ona baktığımda onu tanımaz gözlerindeki ışık için yaşamımı verebileceğimi hatırlamaz.. düşünemezsem ya..
nasıl ölmek istersin deseniz ayakta derdim sanırım.. kimseye muhtaç olmadan...yani beden sağlığımı yitirme korkum da var ama...
bana öyle geliyor ki.. akıl ve ruh sağlığım ancak dığru yönlendirebilir bedenimi..
ve sanki irademin gücüyle fiziksel şeyleri aşabilirmişim sanıyorum..
içimdeki sevgi ışığını da yitirmek istemezdim boş bir yaşam olurdu öylesi..
yani yüreğimi..
ah özgürlüğümden asla taviz vermem..
yani ruhumu..
ama en çok neyi yitirmekten korktuğumu sorsanız.. garip ama yüreğimden ya da ruhumdan önce gelmesi bu sıralamada.. ben.. beynimi yitirmekten korkarım..
ya siz yaşamda en çok neyi yitirmekten korkarsınız?
cansuyu