new age

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su_oguz@hotmail.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

su_oguz@hotmail.com

Guest
k8908 atakan bey öncelikle size hazırladığınız bu güzel müzikler için teşekkür ederim sevincli new age tarzı müzikli telkinleri çok beğeniyorum daha da çoğaltırsanız sevinirim bir çok arkadaşıma öneriyorum ve her kes çok seviyor bu müzikler gerçekten beni rahatlatıyor ttli3

Ynt: new age

ben ilk başta klasik müzikleri dinliyordum,bir ara ney favorim oldu,uzun zamandır telkin dinlemiyordum,şimdi bende new ageyi tercih ediyorum,Atakan beye subliminal konusunda yaptığı çalışmalar için bende buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum,subliminal konusu ülkemizde fazla bilinmiyor ve insanlara ilk etapta güven vermiyor,fakat bu forumdaki doyurucu bilgiler ve gerektiğinde online destek alabilme imkanı ile Türkiyede önemli bir eksiği doldurmaktadır diye düşünüyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri