Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. //

TR-ance

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Herkese Selam..

Daha Öncedende Bu Program Hakkında Bir Konu Açmıştım Fakat BeLirLi Sorunlar Meydana Gelmişti.. Zaten O Zamanki Crack Dediğim Dosya Trial Süresini Resetlemeyle Alakalıydı.. ( Gene Demo Kullanım Vardı.. ) Fakat Şimdi Uzun Araştırmalarım Sonucunda Programı Full Versiyonuyla Kullanabileceğimiz Crack'i Buldum.. Umarım İşinize Yarar.. smiliyface

Crackleme Aşamaları

1) İlk Önce Programı Kurun Fakat Kurduktan Sonra Programı Açmayın..
2) İndirdiğiniz Linkteki "ssync.dll" adlı dosyayı (Crack Klasöründeki RaR Dosyasının İçindedir.. ) ' C:\Program Files\Neuro-Programmer 2 Professional ' Adlı Klasöre Kopyalayınız..
3) Kopyaladıktan Sonra Programı Başlatınız.. Başladıktan Sonra Bu Keyle Registry OLunuz..

İlk Haneye Yazılacak OLan = TEAM DVT
İkinci Haneye Yazılacak OLan = Q3YGV7-VRQ02K-YC4GPK-Z0B4WY-AHA7GC-JHXAC1-D8RB2X-6WD1J5

Download Linki : http://w17.easy-share.com/1701449782.html

SevgiLer..

merhaba link hata veriyor acaba yeniden koyabilirmisin

kontrol ettim 2. link sağlam...actionsmile

Bu linkten indirilen (2inci) dosyada bir problem var sanırım. Benim bilgisayarın ayarlarını bozdu arkadsaşlar. Geri yükleme yapmak zorunda kaldım.

Bi kontrol edin dosyayı lütfen.

Bu linkten indirilen (2inci) dosyada bir problem var sanırım. Benim bilgisayarın ayarlarını bozdu arkadsaşlar. Geri yükleme yapmak zorunda kaldım.

Bi kontrol edin dosyayı lütfen.

Merhaba..

Yeni Koyduğum Linki Ben de İndirdim Çünkü Makinama Dün Format Atmıştım .. Bende Tıkır Tıkır ÇaLışıyor.. Buraya Koyduğum Dosyaların %90 Civarını Zaten Kendimde Deniyorum..

mehmet abi haklı bendede açılmadısevincli
link sağlam ama pcye inende bi sorun var...dusun2

merhaba
2. linkte school project diye bir klasör açılıyor ve içinde set up yok bir tane daha
rar dosyası çıkıyor ve oda şifre istiyor beceremedim

şifresinide kendi yöntemlerimle buldum buyrun

Chaitanya

Merhaba bu program tam olarak ne işe yarıyor acaba

evet bende aynı soruyu soracaktım ki arkadaşım benden önce yetişmiş

genelde doktorların kullandığı bir programdır beyninize sinyaller göndererek rahatlama uyarılma vs gibi olayları gerçekleştirir hipnotik etkileri vardır bilincinizi programlamak için kullanabilirsiniz veyahut başkaları sizin beyninizi yıkamak içinde kallanabilir :) dışarı aktarma seçeneği mevcuttur rahatlatan müziği wav dosyası olarak kaydedip dinleyebilirsiniz üzerindeki sembollerde gözüktüğü gibi kulaklıkla veya hoparlörden dinleyebilirsiniz ses ayarı vardır azıcık sesle dahi etkilidir süreleri vardır sürelerini aşmayın başlatmak için sessions yere tıklayın ne tür bir rahatlama istiyorsanız oradan seçin ve dinleyin saygılar

arşivi winrar ve 7 ziple açmaya çalıştım ve hata veriyor, hangi programla açtığınızı söyleyebilirmisiniz

kendi cevabımıda ekleyeyim :)))

otomatik açılımda hata veriyor ve manuel olarak sorun yok
sevgiler

Osama Bin Laden filan der bu, ne iş? :D

arkadaşlar şimdi tek gerekli olan telkin telkin olacakki bu programda kullanalım varmı telkin hazırlayacak birisi sesli olarak istek olursa çalıştırmayı beceremeyen arkadaşlar için bir resimli veya videolu anlatım hazırlayacağım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri