Bence yorumların az olması Site için yapılan öneri ve isteklere cevap verilmemesi ya da önemsenmemesi.
siteyi daha aktif hale getirmek için bir öneride bulunmak istiyorum...belki garip veya saçma gelebilir bazılarımıza ama yine de söyleyim...
renklerin insan ruhuna etkisi tartışılmaz bunu çoğumuz biliyoruz....bence sitenin renkleri mavi yerine pembe veya turuncu gibi daha ışıklı daha enerji verici daha davetkar bir renkte olabilir diye düşünüyorum....
buz mavisi renk biraz siteye mesafelilik, sakinlik durgunluk ve ciddiyet havası veriyor gibi....belki üyelerin aktif olarak katılıp yorum yazmasını azaltıyor olabilir...
Daha önce bunu hiç duymamıştım. Mavi neden hayır mesajı verir?
yani illa ki çok radikal bir renk değişikliği olsun yada gözyoracak kadar çok parlak bir renk olsun demiyorum.. sevgili Zerynthia nın da dediği gibi ton farkı bile önemli bir fark oluşturabilir...sitedeki mavi tonu resmen buz mavisi ve bence soğuk bir hava oluşturuyor...
cart turuncu cart sarı falan değil de....ne bileyim yavruağzı olabilir...yada maviyi seven veya vazgeçmek istemeyenler için mavinin soğukluğuna bir nebze sıcaklık katmak adına pastel tonda bir leylak rengi de olabilir....
O da olabilir. Çimen yeşilinin soft halini düşündüm ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.