Nasıl Başlamalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ecetim

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum. Site forumlu ve bana göre şimdilik karışık. Yazdıklarım doğru yerde mi, görülecek mi bilmiyorum. Öncelikli sorum nasıl başlayacağım ile ilgili. İlk ne dinlemeli ve/veya indirmeliyim. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

1-2 gün gezinin sitede eğer ne yapmanız gerektiğini bulamaz veya sorularınız olursa cevaplarız . önce ne yapmak istiyorsunuz onu belirleyin .

İhtiyacım olan cd yi indirip dinlemek istiyorum ancak face üzerinden mi yapmam gerekiyor anlamadım. İlginiz için teşekkür ederim

Hoş geldiniz. Buradan telkinlere ulaşabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...utun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html

Buradan da sorularınızın cevaplarına

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Lütfen sorulmuş soruları tekrar sormamaya özen gösterin ve deneyimlernizi bizimle paylaşın.

Bu linkten

Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Yeni konu kısmına bir başlık ve bir mesaj yazarak kendinize deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir günlük açabilirsiniz. Oradan gelişiminizi hem biz hem de siz daha kolay takip edersiniz.

Sevgiler.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Forumların genelini çok inceleyememiş olmakla beraber burada olmak hoş. Sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri