mutluluk telkini

heaven28

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kac gündür uğraşıyorum mutluluk telkinini indiremedimidea3 bi yardımcı olun lütfen

vermiş olduunuz adrestende acamıyorum yanlışmı yapıyorum bilemedimki

internetten pek anlamadıım için onun anlamını bilemedim ama bilen birine sorarım
onu mu yüklemek gerekiyo

özelden sana mesaj yazdım galiba onu da görmedin :)
mailini yaz arkadaşım ben sana mailden atayım

Merhaba telkinleri nasil indirecegim konususunda yardimci olurmusunuz...selver07inkaya@hotmail.com

Yardımcı olur musunuz telkinleri indiremiyorum.O0

Mutluluk telkinini indiremiyorum bana da yardimci olabilecek var mi acabaa?mail adresime atabilirmisiniz?cell_in26@hotmail.com simdiden tesekkurlersevincli

mail adresine gönderdim slntna26.. :)

Sayin necla acar mailinizi aldim.cok tesekkurler...

tabii ki ehriman, mail adresiniz nedir?

Bana da mutluluk telkini gonderebilir misiniz

yardımcı olurmusunuz bende indiremedim telkinleri, tıklıyorum hata veriyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri