mutlaka deneyin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hülyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hülyaa

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir sitede dolaşırken dikkatimi çekti..ben uyguladım gözlerim yuvalarından çıktı.. dunk56
teknolojiden çok iyi anlamam..nasıl olabildiği konusunda pek bir bilgim yok.. ooo67
deneyin bakalım girlhaha

Şimdiiii google sayfasını açın, oraya istediğiniz bi kelimeyi yazın ve grafiklerde aratın ! ve karşınıza bolca resim olan bi sayfa cıksın !Daha sonra çıkan sayfada aşağıda vereceğimm linkin tamamını ADRES satırındaki linki silip yapıştırın ve entere basın !
Gördükleriniz ne ?nasıl oluyo anlayan varsa beri gelsin ! sevincli

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);

ayyy çok eğlenceli blissy

Ynt: mutlaka deneyin!

açıkçası karşıma ne çıkacağını bilmeden yaptım.... blissy blissy blissy blissy

ammaa...bayıldım yahuuu...süpper oluyor... thumbsanim

nerdeeeen bulursun ,,bilirsin böööle şeylerii ...harika yaaaaa... açıkçası accık korka korka yaptım.biri aniden çıkıp bööö diycek diyer ödüm koptu.....ama mutlu sona ulaştım .......... idea3

khkh56 khkh56 khkh56
merak etmeyin tek korkan sizler değilsiniz.ben bunu gecenin 3 ünde yaptım ve ne çıkacağını bilmeden..acayip tırstım ama ..korkularımın üstüne gitmem gerektiğini bir kez daha gördüm...ay bak ne güzel oluyor... smil56

çok güzel yahu teşekkurederizz happy6

kaliteliforum0nn.jpg

ENTERASAN BİŞEY MUTLAKA DENEYİN!
Yazıyı Okuyamıyorsanız , Çinliler Gibi Gözlerinizi İyice
Kısın ve Gözlerinizi 2 Yanından Hafifçe ÇekereK Resme
Bakın..Gercekten Cok İlginç Yapınca Çok
Şaşıracaksınız

blook

Hülyacım nerden buluyorsun bu ilginç şeyleri ama çok hoş...Çok beğendim gerçekten yazı çıkıyor şaşırdım.. alk78

hülyaa ' Alıntı:
kaliteliforum0nn.jpg

ENTERASAN BİŞEY MUTLAKA DENEYİN!
Yazıyı Okuyamıyorsanız , Çinliler Gibi Gözlerinizi İyice
Kısın ve Gözlerinizi 2 Yanından Hafifçe ÇekereK Resme
Bakın..Gercekten Cok İlginç Yapınca Çok
Şaşıracaksınız

blook

Hülyacım buda çok güzel harika bayıldım..
dusun kiss3
hülyaa ' Alıntı:
arkadaşlar bir sitede dolaşırken dikkatimi çekti..ben uyguladım gözlerim yuvalarından çıktı.. dunk56
teknolojiden çok iyi anlamam..nasıl olabildiği konusunda pek bir bilgim yok.. ooo67
deneyin bakalım girlhaha

Şimdiiii google sayfasını açın, oraya istediğiniz bi kelimeyi yazın ve grafiklerde aratın ! ve karşınıza bolca resim olan bi sayfa cıksın !Daha sonra çıkan sayfada aşağıda vereceğimm linkin tamamını ADRES satırındaki linki silip yapıştırın ve entere basın !

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);

a214d216207ld.gif

resimdeki kişileri sayın...1 dak.bekleyin sonra tekrar sayın...
kaç çıktı smil56

google olayı harika

google de resimler oynuyo aaa ilginc dusun

süper yhaa bayıldım teşekkür ederimmm super

burada adamlar eksiliyor mu yoksa artıyor mu smiliyface

hülyaa ' Alıntı:
a214d216207ld.gif

resimdeki kişileri sayın...1 dak.bekleyin sonra tekrar sayın...
kaç çıktı smil56

burada ise left ve right yazılarının önündeki rakamları değiştirdiğimiz zaman resmin hareket şekli ve hızı değişiyor. bu son bilgiyi de, gereksiz bir detay olarak söyleyim dedim

güzel ve ilginç...
windows vista gibi olmuş..............

uzak doğuluların neden teknoloji uzmanı oldukları şimdi daha iyi anlaşıldı....daha detaylı görüyorlarmış.....
vay vay vay....

ikiside mükemmel teşekkürler hülya

=)) bebek resimleri birbirine karısdı eheHehEhE :D
bunun baska seklini biliyodum bende yaw:D

güzel bişey pek hoşuma gitti teşekkürler alk78

bu kodlar mozilla firefox'ta işe yaramıyor.. internet explorer'da oluyor ;)

HEPSİNİ DENEDİM956kSÜPERRR..RÖNESANS RESİMLERİNİ SEÇMİŞTİM..ÇOK GÜZELDİ.TEKNOLOJİYİ ZAMAN ZAMAN SEVİYORUM..TEŞEKKÜRLER..

deneyin bakalım girlhaha

Ayy inanmıyorum yaaaaa sevinclisevincli

Muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmm956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri