mübarek gün

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su_oguz@hotmail.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

su_oguz@hotmail.com

Guest
arkadaşlar hep böyle güzel ve mübarek günler yaşamamız dileğiyle hepinizin kandili kutlu olsun sevgiler saygılar kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Ynt: mübarek gün

genellikle kandil konularını ilk ben açardım noluo bana ya koskoca ramazanda 3 tane oruç tuttum
cehennemden rezervasyonum var dunk56

Psiko işin zor:))

biliom zaten dindan imandan çıkardı bu bölüm beni napak battı balık yan gider cehenneme dikeygeçiş yapcam anlaşılan gulensmiley

Hangi bölüm?ben anlamadı:))
Ne biliyorsun cehennme gideceğini?:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri