- Reaksiyon puanı
- 0
* yeni nesil sözlük çaylaklarından birisi daha..hoşgelmiştir..*
* aynı zamanda ekşi sözlük yazarıdır.
* kafasına ucak tekme atılası insan.
* caylaklık sebebini ogrenmek isteyen eskinin yazarı,$imdinin caylagı..
* dikkat çekmek için
* fasilitesi sonuçlarına, kısa sürede büyük katkıda bulunan ve şimdilik çaylaklıkla ödüllendirilen kişi/kurum/kuruluş.
* yıllandıkca guzelle$en insan..
* fotomontaj güzeli
* uludag sozlugu cok seven yazar..
nolu entrysi ile ben fesatım yahu dedirten
akabinde
* nolu entrysi ile yokya yazar hafiften giriş için yumusatma yolları arıyor dediğim beni fesatlıktan aklayan yazar...*
* savasinda destek olmasi icin icin eksi sozluk'ten adam* getirten aslan parcasi. *
* edirne zindanalti nda gecen gece dagitan yusuf abi'ye gore saat 6 yonunde oturmaktadir.*
* fotoğraf çeken ve güzel enstantenelerini bizimle paylaşmaktan keyif alan genellikle şapkalı kişilik.
http://www.mrtince.com
* ölüme değişik bir perspektiften yaklaşan yazardır. *
* evebeynlerinin olumu hakkinda du$unduklerinin aynisini kendi cocuklarinin/torunlarinin da kendisi icin du$unmesini istiyorum bu yazarin. sayesinde farkettim ki empati aslinda guzel bir $ey.
* ikinci nesil caylak olmu$ ki$i.
* uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kabasını alan yazar..
* uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kafasını sken yazar.
* enteresan ...
* tanımadığım insan. "şeriat gelicek lan" gibi salak bir söze inanmayan tek akıllı. ne benim yalakamdır ne de takipçim. dediğim gibi tanımıyorum.
* diye bir ukte verip beni sandalyeden düşürmeye teşebbüs eden yazar.
*
* tanrının,insanlara bir armaganı..
* aynı zamanda ekşi sözlük yazarıdır.
* kafasına ucak tekme atılası insan.
* caylaklık sebebini ogrenmek isteyen eskinin yazarı,$imdinin caylagı..
* dikkat çekmek için
* fasilitesi sonuçlarına, kısa sürede büyük katkıda bulunan ve şimdilik çaylaklıkla ödüllendirilen kişi/kurum/kuruluş.
* yıllandıkca guzelle$en insan..
* fotomontaj güzeli
* uludag sozlugu cok seven yazar..
nolu entrysi ile ben fesatım yahu dedirten
akabinde
* nolu entrysi ile yokya yazar hafiften giriş için yumusatma yolları arıyor dediğim beni fesatlıktan aklayan yazar...*
* savasinda destek olmasi icin icin eksi sozluk'ten adam* getirten aslan parcasi. *
* edirne zindanalti nda gecen gece dagitan yusuf abi'ye gore saat 6 yonunde oturmaktadir.*
* fotoğraf çeken ve güzel enstantenelerini bizimle paylaşmaktan keyif alan genellikle şapkalı kişilik.
http://www.mrtince.com
* ölüme değişik bir perspektiften yaklaşan yazardır. *
* evebeynlerinin olumu hakkinda du$unduklerinin aynisini kendi cocuklarinin/torunlarinin da kendisi icin du$unmesini istiyorum bu yazarin. sayesinde farkettim ki empati aslinda guzel bir $ey.
* ikinci nesil caylak olmu$ ki$i.
* uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kabasını alan yazar..
* uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kafasını sken yazar.
* enteresan ...
* tanımadığım insan. "şeriat gelicek lan" gibi salak bir söze inanmayan tek akıllı. ne benim yalakamdır ne de takipçim. dediğim gibi tanımıyorum.
* diye bir ukte verip beni sandalyeden düşürmeye teşebbüs eden yazar.
*
* tanrının,insanlara bir armaganı..