mrblarr...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

fundas

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese mrb arkadaslar wave

ben funda koyu besiktasliyim bjksmile

lise 3 e gidiyorum

simdilik bu kadar herkesi optum kiss3

Ynt: mrblarr...

arkadaslar ben yeni uye oldugum icin merak ediyorum tabi bu sitenin size faydasi oldu mu?olduysa ne gibi faydalari oldu
herkesin oldugu gibi benim de sorunlarim var bir onlari bir nebze de olsa duzeltmeyi cok isterim
cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler actionsmile

cok tesekkur ederim sanemce umarim bu sorunlarimin ustesinden gelirim tender45

Merhabalar fundas... hismiley

Hoşgeldin. vien1

Paylaşımlarını bekliyoruz... super

alk78 Selamlar Fundas cigim sende hosgeldin aramiza... Sanemce nin vermis oldugu ve anasayfadaki konulari incele.. Aklina takilan birsey olursa sor... Herkes sana yardimci olacaktir.. ( Hayal abla geldi aklima bu onun lafidir... ) aa34 Ama tembellik etmek yok , önce güzelce formun kösesini bucagini ac oku , incele tamam mi canim...

mlk34

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

hepinize cok tesekkur ederim burdaki muzikleri dun dinlemeye basladim hemen etkisini gostermeye basladi ama erken uyanmayla ilgili oldu bu etki wave

sabah erkenden ve dinc bir sekilde kalktim ins. hep boyle devam eder cunku ne kadar erken kalkmak istesemde kalkamiyordum veya zorla kalksam bile hemen yatiyordum simdi dimdik ayaktayim bjksmile

hoşgeldin funda aramıza

hoşbulduk arkadasim ttli3

vien1 aramıza hoşgeldin vien1
güzel paylaşımlar diliyorum tender45 güzel değişimlerini merakla bekliyoruz canım ark5

kiss3 kiss3 kiss3

hoş geldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... thumbsanim

sevgiler... hismiley

tesekkur ediyorum arkadaslarim hepinize wave

pozitif ve sevgiyle kalin kiss3 tender45

Selam

Aramıza Hoşgeldin vien1 Herşey Gönlünce Olsun kiss3

sagol arkadasim amin cumlemizin gonlunce olsun kiss3

sevgiyle ve pozitif kalin ttli3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri