Mrblar sevgili üyeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuhho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

yuhho

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Aranıza yeni katılmıs birisi olarak bu siteden cok menmunum ama sitede dolasırken bişey fark ettim neden 2010 vede 2011 den fazla konu yok , artık eskisi gibi değilmi yoksa :| . Sizle tanıstıgıma mutlu oldum :) :zpzp:

Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz.

İlginç bir düşünce olmuş. Üyelerin gelir gelmez yıllık istatistiklere baktığını bilmiyordum. Hatta nasıl baktığınızı da anlamadım. Onun dışında 2011 yılına gireli 25 gün oldu. Yanılıyor muyum? 25 günü diğer yıllarla neye göre kıyasladığınızı anlamadım.

Bir de daha önceden nasıldı şimdi nasıl? Mesajınızı samimiyetsiz buldum. Kusura bakmayın.

Aktif katılımlarınızı bekliyoruz artık...

Sevgiler.

Forumumuzun ziyaretçisi önce ki senelere göre çok daha fazla.Ancak insanlar şu sıralar daha çok facebook'da vakit geçirdikleri için daha az paylaşim yapiyorlar.
Bu sadece bu forumda değil genel olarak bütün forumlarda böyle...

Benim söylemek istediğim konuların hep 2007 konuları mesela mutluluk telkini 2007de eklenmiş telkinler , eğer telafuzum yanlıs anlasıldıysa özür dilerim :)

bu arada elimden geldiğincede aktif olmaya calısıcam :)

Ücretsiz telkinlerimiz onlar. Eklendiler bir kere devamlı eklenmesine gerek yok ki. Linkler yenilenir yalnızca. ttli3

Söylediğinizden ben farklı bir anlam çıkardım. Kusura bakmayın.

Sevgiler. actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri