mezun arı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bitirme sunumundan henüz çıkmış arı

kovandan diplomasını alıp kırlara açılmış vız vızlar

2 sene önce diploma edinip kovandan yollanmış versiyonları da mevcuttur. sanal kovan olarak itüsözlükte takılırlar.pek bahtiyar eder bu durum kendilerini

bal yapmayan arıdır.

hangi çiçekten bal alacağını kestiremeyen arı...

ne oldu şimdi mezun oldum da diyen arıdır. zannediyorsun ki mezun olunca her şey değişecek, farklı olacak. yok efendim aynısı, değişen bir şey yok, sabah kalktığında yine kahvaltı yapıp, bugün ne yapsam diye düşünüyorsun. belki tek farkı, arı biraz dinginleşiyor, daha bir olgunlaşıyor, her çiçeğin başına gitmiyor.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri