Meteor yağmuru!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeM

Çevirmen
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar şu anda saat 21.18 ve 21.30 da meteor yağmuru olacakmış ve Türkiye'nin heryerinden izlenebilecekmiş doğrumu bilmiyorum ama bi arkadaşım söyledi online olan üyelerimizla paylaşayım istedim smil56

Ynt: Meteor yağmuru!!!!

blook blook

eee oldu mu..? kaçırdım mı...? 4897

aslında o sıralar balkondaydım ama blook ben bişey görmedim >:( dikkatte etmedim... tuh788

Saatte yaklaşık olarak 50-60 tane meteor yağıyormuş,bende göremedim çünkü hava çok kapalıydı ama sabaha karşı rahat birşekilde görülebilirmiş bakalım görecekmiyim hismiley

nasıl yani hala devam mı ediyormuş? dusun e burası kapalı değil... blissy

Evet halen devam ediyo 12389 zaten 17 temmuzdan beri hergün meteor yağıyormuş fakat en yoğun dönem bu gece ve bi önceki geceymiş super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri