mesleğinizi seçmeden önce bilmeniz gerekenler..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi

Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi

mbs.meb.gov.tr

Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Bu sistemin amacı, kendinizi tanıma, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, yeteneklerinizi fark etme, meslek seçimi, iş değiştirme gibi konularda sizlere destek olmaktır.

özellikle tercih yapma konusunda tereddütte olanlar için ve kendini tanımaya çalışanlar için güzel bir site ..özellikle lise öğrencilerimizin dikkatle incelenmesini tavsiye ediyorum.sevgiler..

bu başlık bana hitap ediyor girlhaha teşekkürler bluegirl

Bu siteyi seviyorum :)) Nerede hangi bilgiyle karşılaşağınız adeta bir sürpriz gibi. Teşekkür ederim bluegirlx.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri