merhabalar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

kleopatra

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
harika bir site olmuş hazırlayanların yüreğine sağlık sevgiyle kalın.... smiliyface

aramıza hoşgeldiniz

Ben de aranıza yeni geldim ve habire siteyi arşınlıyorum.. Daha çok yol var katedilecek..

Merhaba Nuray, merhaba Prana.Chi, sitemize hoşgeldiniz. sapkal89 Sizlerin de paylaşımlarınızı bekleriz. super

Teşekkürler..

Teşekkürler Yakamoz....
En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle..

hoşgeldin nuray umduğunu bulman dileğyle

merhaba Turgay.Nuray senden önce gelmiş hismiley sen de hoşgeldin blissy

hoşbulduk Etterna sağol

merhaba arkadaşlar sitey yeni üye oldum
uzun zamandır bu konuları araştırıyorum. bir türlü sesli mesajları yükleyemedim bana yardım edin lütfen

Merhaba;
Forum'un en üstünde ki kategorilerden mp3 leri indirebilirsiniz.

hpm2 yeni adım atanların hepiciği hoş gelmiş sefa gelmiş 956k

Ynt: merhabalar

Bende yeni geldim, aramıza hoşgeldin bence de çok güzel bir site gelmekle geç kalmıısm biraz 88a

hoşgeldin Yalnızlar Prensesi actionsmile

geç kalmadın merak etme... aramızda oldukça sende bizden biri olcaksın ark5 hatta ilk işin nick değiştirmek olcak bence cat3500

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..........
inanın bu sitede kendi kişiliğiniz adına çok yararlı bilgiler bulacaksınız......
eğer bu siteye ulaşmışsanız değişimin düğmesine basmışsınız demektir.....
sevgiyle ve mutlu kalın hismiley

hoşgeldiniz...ben gelmeyeli çok arkadaş gelmiş clapping

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri