merhabalar ben de burdayım artık:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

hatiicee

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben de burdayım artık:)
alarmı kapatıp kapatıp tekrar uyumam ve servise geç kalmam hakkında bilgi ararken buldum bu siteyi..telkin mp3' lerini indirdim ama mp3ler dışında yardım ederseniz sewinirim..

hatiicee hoşgeldin aramıza, zinde uyanma telkini gerçekten çok etkili. üç saat iki telefon alarmları ile uyanamayan eşim için geceleri dinletiyorum. o sabah alarmlar çalmadan uyanıyor...sevgiler...

hatiicee hoşgeldin aramıza, zinde uyanma telkini gerçekten çok etkili. üç saat iki telefon alarmları ile uyanamayan eşim için geceleri dinletiyorum. o sabah alarmlar çalmadan uyanıyor...sevgiler...

bunu duyduğuma çok sewindim.sanırım şuan bende eşinizle aynı durumdayım.. hergün servise geç kalıyorum. iyiki servise yetişmem gerekiyor yoksa her gün okula geç kalacağım:(( inş benm içinde faydalı olur bu telkinler..cevap için teşekkür ederim.. sevgiler.

hoşgeldinizz :)
hangi telkinleri indirdiniz? vetek sorununuzz burda yazdıklarınızmıı.

guzel vakit geçirmenizz dileğiyleee

hoşgeldiniiizz sevincli dee bi sorunum var benim, rica etsem sewinirim değil de sevinirim, şeklinde yazabilir misiniz? Teşekkür ederim :)

Merhaba sen de hoş geldin artık :) Alarmı uzağa koyarsan kapattıktan sonra uyumazsın diye düşünüyorum :)

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

hoşgeldiniiizz sevincli dee bi sorunum var benim, rica etsem sewinirim değil de sevinirim, şeklinde yazabilir misiniz? Teşekkür ederim :)

tabi ki sewinirim yerine sevinirim yazabilirim:)) yazarken e'nin yanında w yazmak daha kolay oluyor:)) internetin zararları işte :))

hoşgeldinizz :)
hangi telkinleri indirdiniz? vetek sorununuzz burda yazdıklarınızmıı.

guzel vakit geçirmenizz dileğiyleee

şu ara beni en rahatsız eden özelliğim erken kalkamamam. bir de işte değil ama evdeki işleri erteleme alışkanlığım var.

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.umarım yakında uyku saarinin değil kaliteli uykunun önemli olduğunu anlarsınız..az mı uyuyorsunuz..kalitesiz mi..yoksa kalkınca gideceğiniz işinizi mi..?gittiğiniz yerde hoşlanmadığınız birşeyler bile olması uyanma şevkinizi kırıyor olabilir..yarının gelen günün mükemmel olduğunu düşünüoyr olsanız acaba sonuç aynı mı olur..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri