Merhabalala r

osmanbjkfan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben siteye 3 4 yıl kadar önce üye olmştum sosal fobili birisiyim o zaman bi kaç mp3 indirip dinlemştm sosyal fobi telkini vardı içinde ama bende müthiş bi halsizlik yapmıştı baş ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı vs. bırakmak zorunda kalmıştım aradan geçen zamanda bir pskiyatra gidip destek alıp sosyal fobiyi yenmeyi denedim bana antidepresan verdi kullandım tam 7 ay biraz düzeltti beni ama tam manasıyla kurtuldm desem yalan olur eskisinden iyiyim ama hala sosyal fobi var kızlarla istediğim gibi konuşamıyorum diyalog kurmada biraz sıkıntım oluyor herneyse sublimanl mesajlarla alakalı kitaplarda okudum bu arada sonra bu site tekrar aklıma geldi şimdi ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu indirdim geceleri 3 4 saat arası dinliyorum kısık sesle herhangi bi etkisi olmadı henüz yan etki veya etki 4. gün bugğün dinlemeye başlayalı ne önerisirsiniz hangi telkinleri nasıl dinlemeliyim sizce

telkinler her nekadar etkili olsada sihirli bir değnek değildirler. Demem o ki 4 gün gibi kısacık bir sürede değişim beklemeniz sizde hayal kırıklığı oluşturur. Suçluluk ve ego telkinlerini önerildiği gibi 2 hafta boyunca 6-8 saat civarı dinleyin. Sonrada sosyal fobi telkinini ekleyip dinlemeye devam edin. Bir anda bir değişim göremezsiniz , zaman içinde düşünceleriniz değişir kendiliğinden , benim kişisel önerim hemen pes edip bırakmayın bir kaç ay zorlayın dinleyin.

Inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri