Merhaba

adi_yok

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar tüm cesaretimi toplayarak arniza katilmak istiyorum utananadam

karsinizdaki bu can bu yürek ruhunu zedelemeden hayatini degistirmek istiyor yardim ve destekleriniz ile belki bir isim sahbide olabilirim...

Ynt: Merhaba

hoşgeldin. s456 iyi ki geldin. super burası çok iyi biilgilerle dolu bir yer. inanıyorum ki çok faydalı olacak.

hoş geldin adı_yok
iyi paylaşımlar...

adi_yok ' Alıntı:
Merhabalar tüm cesaretimi toplayarak arniza katilmak istiyorum utananadam

karsinizdaki bu can bu yürek ruhunu zedelemeden hayatini degistirmek istiyor yardim ve destekleriniz ile belki bir isim sahbide olabilirim...

hoşgeldin, sefalar getirdin.. vien1

vien1 sevincli hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhabalar adı_yok... wave

hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşılar dileğiyle...biz hep burdayız... blissy blissy

sevgiler... 956k

animation383uhab8.gif

selam

vien1 aramıza hoş geldin.Burda sana güzel bir isim takarız.Herşey gönlünce olsun. kiss3

Hos buldum
nasil basliyacagimi bilemedim utananadam
beni böyle candan karsilamaniza inanin cok sevindim

baglarini koparmis gezegende basibos düsmeye yakin bir metorit gibi düsüslerdeydimki,birden cok sevdigim bir dostumun radyo yayini yapma ihtimali geldi aklima iyikide gelmis
onu yayinda bulamadim ama
üye olup okuyam bir kac satir diyerekten basladim pc05

su an yayinda morgülüm ve benim burada oldugumu bilse cok sevinecek wave

Hayatimin degismesi gerektigini hatta cok gec bile kaldigimi düsünüyorum
ufak adimlarla düsüp burnumu kanatmadan geri kalan yasantimi dolu dolu yasamak umudu ile...

tekrardan hosbuldum arkadaslar ttli3

happy6 Hoşgeldin sefalar getirdin iyiki geldin,,herşey güzel olacak vien1 smiliyface

kıııız sen üye olurkene ben burda yoktum kiii, ondan sana bir karşılama bile yapamamışım, affet beniiii, ne çok sevindim seni burda aramızda gördüğüme, radyomu dinleyemediğini sanıyorum, pc de başka bir şey yüklü sende diye biliyordum, radyoya giremediğini sanıp üzülüyordum, atmacanın şiirlerini okurum ben buralarda öleee, ve sizde dinleyin isterim hep, ayyyyyyyyyy ben çok mutlu oldum şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaa, dur sana okkalı bir kahve yapıyım
http://www.loadtr.com/b-114870-kahve.jpg

bende yeniyim hoşgeldin... çok güzel biryer .... vien1

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri