Merhaba.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

yasarciv67

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Burayı sosyal paylaşım sitelerinin birinden buldum ve ilgimi çekti. Kendimce herhangi bir problemim olduğunu düşünmüyorum ama zaman zamanda kendimi insanlardan uzak ,içine kapanık ,isteksiz birisi olarak buluyorum. Bu sebeple subliminal tekniğini bir denemek istedim. Bakalım ne sonuçlar olacak benim için.

hoşgeldin aramıza. ben telkinlerin faydasını gördüm. umarım sen de görürsün. başarılar..

Teşekkürler. Forumu daha araştırma fırsatım olmadı bu yüzden birşey sormak istiyorum ; telkinleri dinlerken ara vermeden dinleme şansım yok. Bu durum etki süresini değiştirirmi ?

mrb sorunu yeni gördüm, geç cevap verdiğim için özür dilerim. çok net bilgim yok ama telkinlerin etkisini daha geç hissedersin diye biliyorum. ben ilk dinlemeye başladığımda gece sabaha kadar ego güçlendirici, gündüz de suçluluk telkinlerini dinliyordum. 2 hafta o şekilde dinledim. sonra diğerlerini ilave ettim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri