Merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

frknsn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar buraya gelmekten sebepsiz bir mutluluk duyuyorum.Buraya gelme amacım kendimi asosyal görmem ne yapmalaıyım bilmiyordum.Bunun yüzünden depresyona giriyorum.Hele yazın iyice kafayı yiyorum evde.dışarı çıkabilecek arkadaşlarım var çağrıyorlar ama beinim aklıma hemen gitmemek geliyor yalan uydurup gitmiyorum.Yardımcı olmanız dileğiyle ...

Foruma hoşgeldin, arkadaşların olmasına rağmen onlarla birlikte olmak istememenin ardında mutlaka bir sebeb olmalı bu bence asosyallikde değil eğer öyle olsaydın hiç arkadaşın olmazdıki! Bence mutlaka sosyal ortamlar yada arkadaşlıklarla ilgili kötü bir deneyim yaşadın ve bilinçaltına yerleşti seni bir şekilde uzak tutuyor.Siteden adminlere başvurup çekirdek inanç tesbiti yaptırabilir ve negatif inançlardan kurtulabilirsin ya da ücretsiz telkinleri hemen indir ve dinlemeye başla, ego-güven,sosyallik artırıcı vs vs ama bu yol uzun bir yol sabredeceksin elbette onu kısaltmak senin inancına ve azmine kalmış sana burda daha çok yardım edecek arkadaş var doğru yoldasın doğru yerdesin için rahat olsun sevgi ve ışık ile,mutlu paylaşımlar dilerim...

Hoşgeldiniz.actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri